13 / 05 / 2024

Rekor geliyor... Altın kahini İslam Memiş altın için yeni rakamı açıkladı! O tarihte yer yerinden oynayacak

Rekor geliyor... Altın kahini İslam Memiş altın için yeni rakamı açıkladı! O tarihte yer yerinden oynayacak

Altın fiyatları FED faiz kararı öncesi yakından takip ediliyor. Altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak eden yatırımcılar için Altın kahini İslam Memiş yeni rakamı açıkladı. 



REKOR GELİYOR

Fed faiz kararı sonrasını işaret den Altın kahini ekim ayını işaret etti. Vatandaşların altın fiyatlarındaki düşüşe aldanıp altınlarını bozmamalarını söyledi.

Altın kahini İslam Memiş, ekim ayından itibaren Merkez bankalarının piyasadan çekileceklerini söyleyerek altında rekor seviyelerin görüleceğini belirtti. 

Altın tuzla buz oldu! Elinde 1 gram bile altını olanlar geri sayım başladı! 21 Eylül 2022 altın fiyatları

Gram altını olanlar dikkat! İslam Memiş’ten altın piyasasını alt üst edecek tahmin!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön