03 / 05 / 2024

Rekor... Gümüşün gram fiyatı 13 TL oldu! 

Rekor... Gümüşün gram fiyatı 13 TL oldu! 

Gümüş, güçlü ABD dolarına karşı yükselişine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta cuma günü ABD enflasyon rakamlarından sonra yükselişe geçen gümüşün gram fiyatı 13 TL oldu. 9 Kasım 2022 güncel gümüş fiyatları.



GÜNCEL GÜMÜŞ ALIŞ SATIŞ FİYATLARI 9 KASIM 2022

Gümüş fiyatları bir ay içinde yüzde 12 değer kazanarak rekor kırdı. Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu araştırıyor. Yatırımcılar gümüş fiyatları bugün ne kadar? 1 gram gümüş kaç TL? Gümüş ne kadar? sorularının yanıtlarını merak ediyor. Güncel gümüş alış satış fiyatları belli oldu.

Gümüşün gram alış fiyatı 12,76 lira, satış fiyatı 13,,24 lira seviyesindne işlem görüyor. Ons gümüş fiyatı ise 21,43 dolardan değerleniyor.

Rekor... Gümüşün gram fiyatı 13 TL oldu! 

İSLAM MEMİŞ GÜMÜŞ YORUM

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşi tarafında yeni rekorların yaşanacağını söyleyip, tahminlerde bulundu.  Gümüş fiyatlarında rekor seviyelerin görüleceğini söylemişti. Gümüş fiyatları bir ay içinde toplamda yüzde 12 değer kazanarak zirveye yükseldi. Gümüş yatırımcıları için İslam Memiş, sabırlı olmaları gerektiğini söylemiş, yükselişler için ''çok yakın'' uyarısı yapmıştı. Gümüş fiyatları bugün an itibareiyle rekor kırdı.

Fırladı... Gümüş fiyatları 13 TL sınırına dayandı! Elinde 1 gram bile gümüşü olanlar müjde

12,83 TL olan gümüşün asıl yükseleceği tarih şimdi belli oldu! Uzman isim bir çırpıda açıkladı

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön