14 / 05 / 2024

Rekor kıran euro güne damgasını vurdu! Son dakika euro/TL kuru

Rekor kıran euro güne damgasını vurdu! Son dakika euro/TL kuru

Euro/TL kuru, yeni yılın ilk işlem gününde rekor kırarak güne damgasını vurdu. Peki euro/TL ne kadar oldu? Euro/TL kaç lira? Son dakika euro/TL kuru...



EURO BUGÜN NE KADAR OLDU? EURO/TL KAÇ LİRA? 2 OCAK 2022 EURO/TL KURUNDA SON DAKİKA!

Son dakika döviz kurları yatırımcılar ve döviz almak veya bozdurmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Vatandaşlar bugün ''Euro ne kadar? Euro kaç lira oldu? Euro/TL kaç lira? Euro kaç TL oldu?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

 Rekor kıran euro güne damgasını vurdu! Son dakika euro/TL kuru

Euro/TL kuru yeni yılın ve haftanın ilk işlem gününe yukarı yönlü başladı. Euro/TL yükselişe geçerken dolar endeksi aşağı yönlü hareket etti.

Euro/TL kuru bugün 20,132 liradan alınırken, 20,172 liradan satılıyor. Aynı dakikalarda euro dolar paritesi 1,067 seviyesinde değerleniyor. Dolar/TL kuru ise 18,87 liradan alınırken, 18,89 liradan satışa sunuluyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön