30 / 04 / 2024

Rekor Turizm Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Rekor Turizm Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Yavuz tarafından kuruldu.



Rekor Turizm Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Yavuz tarafından kuruldu.

Rekor Turizm Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
TURİZM Seyahat acentesi faaliyetleri hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı, vb. OTOMOTİV Otomobil ve hafif motorlu kara taşıtlarının diğer perakende ticareti (ambulans ve minibüs benzeri motorlu yolcu taşıtları dahil (3,5 tondan daha az)) (aracılar ile internet, TV. Vb. Üzerinden ticaret dahil vb. İNŞAAT İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç vs. ELEKTRİK Bina ve bina dışı yapıların elektrik tesisatı, kablolu televizyon ve bilgisayar ağı tesisatı ile konut tipi antenler (uydu antenleri dahil), elektrikli güneş enerjisi kolektörleri, elektrik sayaçları, yangın ve hırsızlık alarm sistemleri vb. kurulumu vs. KİMYA Endüstriyel kimyasalların toptan ticareti anilin, matbaa mürekkebi, kimyasal yapıştırıcı, havai fişek, boyama maddeleri, sentetik reçine, metil alkol, parafin, esans ve tatlandırıcı, soda, sanayi tuzu, parafin, nitrik asit, amonyak, sanayi gazları vb. NAKLİYE Karayolu ile şehir içi yük taşımacılığı (gıda, sıvı, kuru yük, vb.gaz ve petrol ürünleri hariç vs. METAL Demir dışı metal cevherleri ve konsantrelerinin toptan ticareti (alüminyum, bakır, nikel, kurşun, çinko, kalay, vb. cevherleri dahil, uranyum ve toryum cevherleri ile değerli metal cevherleri hariç vs.


Geri Dön