29 / 04 / 2024

RE/MAX emlak sektöründe stajyer eğitimi veriyor

RE/MAX emlak sektöründe stajyer eğitimi veriyor

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul ofisini açan RE/MAX, yürüttüğü stajyer programlarıyla da gayrimenkul sektörünün yetişmiş eleman ihtiyacını karşılamayı hedefliyor



Gayrimenkul sektöründe hizmet veren RE/MAX, 1500 metrekarelik kapalı alanıyla Türkiye ve Avrupa'nın en büyük gayrimenkul ofisini açtı. RE/MAX MEGA aynı zamanda yürüttüğü stajyer programlarıyla da gayrimenkul sektörünün yetişmiş eleman ihtiyacını karşılamayı hedefliyor. RE/MAX MEGA, bünyesinde barındırdığı Hukuk, Noter İşlemi, Tapu İşlemi, Müşteri Hizmetleri ve İç Mimari departmanlarının yanı sıra konut almak isteyenlerin kredi almalarına yardımcı olmak amacıyla Uydu Bank hizmetiyle müşterilerine kolaylık sağlıyor. RE/MAX MEGA yeni ofisinde eğitim çalışmaları için de Mega Akademi adıyla özel çalışmalar yürütüyor. RE/MAX MEGA'nın yönetim kadrosunda yer alan isimler tarafından Mega Akademi'de verilen eğitimler ise şöyle: Başarılı Satış Stratejileri, Close (Satış Kapama Teknikleri), Zaman Yönetimi, Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı, Gayrimenkul Hukuku, Konut Projeleri, Succeed (Başarmak), Kariyeriniz Power Up, Kişisel Gelişim Eğitimleri.

RE/MAX MEGA, gayrimenkul sektörünün yetişmiş eleman ihtiyacına yanıt üretmek için stajyer programlarına da büyük önem veriyor. Sektörde kariyer hedefi olan gençlere sunulan staj olanakları sayesinde, staj programına dahil olanlar gayrimenkul alanında deneyim sahibi profesyonellerle birlikte çalışarak birikimlerini geliştirme ve vizyon sahibi olma imkanı buluyorlar. Şu an 10 stajyere sahip olan RE/MAX MEGA, bu ay 5 stajyeri daha kabul etmeye hazırlanıyor. RE/MAX MEGA stajyer alımlarında, başvuru yapan gençlerin gayrimenkul sektörüyle paralel bir branşta eğitim görmüş olmasına önem veriliyor.

Hürriyet İK

 


Geri Dön