28 / 07 / 2024

Renault Express Combi`ye 30 bin 900 lira zam geldi! Son dakika fiyatlar değişti...Ticari araç alacaklar hemen baksın!

Renault Express Combi`ye 30 bin 900 lira zam geldi! Son dakika fiyatlar değişti...Ticari araç alacaklar hemen baksın!

Renault'nun öne çıkan ticari araçlarından biri olan Renault Express Combi'de bu ay 30 bin 900 lira zam yapıldı. Peki Şubat ayı Renault Express Combi fiyatı nedir?  İşte 12 Nisan 2023 tarihli Express Combi fiyat listesi...


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Renault Express Combi, Renault'un yeni nesil hafif ticari araç ailesinin bir parçasıdır. Bu araç, ticari amaçlar için tasarlanmış ve üretilmiş olsa da, aynı zamanda bir aile arabası olarak da kullanılabilir.

Express Combi, geniş iç hacmi ve esnek düzenlenebilen koltukları sayesinde, yolcu taşımacılığı ve eşya taşımacılığı için ideal bir araçtır. İki farklı uzunlukta ve iki farklı yükseklikte sunulmaktadır. En küçük versiyonunda bile, arka koltuklar yatırıldığında 3 metreye kadar uzun yükler taşıyabilirsiniz.

Araçta iki farklı motor seçeneği bulunmaktadır: 1.5 litrelik dizel motor ve 1.3 litrelik benzinli motor. Dizel motor, 75 bg veya 95 bg güç çıkışı sunar ve 5 ileri manuel veya 6 ileri otomatik şanzımanla eşleştirilebilir. Benzinli motor, 100 bg veya 130 bg güç çıkışı sunar ve yalnızca 6 ileri manuel şanzımanla eşleştirilebilir.

Express Combi, güvenlik özellikleri bakımından oldukça iyi donatılmıştır. Standart olarak, ESP (Elektronik Stabilite Programı), ABS (Anti Blokaj Fren Sistemi), Acil Durum Fren Destek Sistemi, Yokuş Kalkış Destek Sistemi ve Yorgunluk Tespit Sistemi gibi özellikleri içerir.

Araçta ayrıca 7 inçlik bir dokunmatik ekran, Bluetooth bağlantısı, geri görüş kamerası ve hız sabitleyici gibi modern teknolojik özellikler de bulunur.

Sonuç olarak, Renault Express Combi, geniş ve esnek iç hacmi, güçlü motor seçenekleri ve güvenlik özellikleri ile ticari amaçlar için ideal bir araçtır. Aynı zamanda aile arabası olarak da kullanılabilir.

İşte fiyatlar...


Geri Dön