29 / 04 / 2024

Renault Master Panelvan ve Komyonet fiyatları yenilendi! Zam sonrası fiyatını gören inanamadı!

Renault Master Panelvan ve Komyonet fiyatları yenilendi! Zam sonrası fiyatını gören inanamadı!

Renault Master Panelvan ve Master Kamyonet modellerine bu ay ikinci kez zam geldi. Peki, Renault Master Panelvan ve Master Kamyonet fiyatları ne kadar? 22Temmuz 2023 fiyat listesi...



Renault Master Panelvan ve Master Kamyonet modellerine bu ay ikinci kez zam geldi. 

Renault, ticari amaçlar için özellikle Master Panelvan ve Master Kamyonet gibi modellerle tanınan bir otomobil üreticisidir. Bu araçlar, geniş iç hacimleri ve yüksek taşıma kapasiteleri sayesinde işletmeler ve ticari faaliyetler için ideal seçeneklerdir.

Renault Master Kamyonet fiyatları ne kadar? İşte 17 Mayıs 2023 fiyat listesi...Master Panelvan, çeşitli boyutlarda sunulan geniş bir yük alanına sahip ticari bir araçtır ve işletmelerin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmıştır. Fiyatlar, tercih edilen motor seçeneği, donanım düzeyi ve ekstralar gibi faktörlere göre değişiklik gösterebilir.

Diğer bir seçenek olan Renault Master Kamyonet, yük taşıma ihtiyaçları için mükemmel bir seçenektir. Master Kamyonet, Panelvan modelinden farklı olarak, açık bir yük alanına sahip arka kısmı ile öne çıkar. Fiyatlar yine tercih edilen motor, donanım seviyesi ve ekstralar gibi değişkenlere bağlı olarak belirlenir.

Peki, Renault Master Panelvan ve Master Kamyonet fiyatları ne kadar? 14 Temmuz 2023 fiyat listesi...


Geri Dön