04 / 05 / 2024

Renault Megane 2023 fiyatları açıklandı! İşte fiyat listesi

Renault Megane 2023 fiyatları açıklandı! İşte fiyat listesi

Renault Megane’ın 2023 yılında açıkladığı fiyatlar, arabalarla yakından ilgilenen ve almak isteyen kişileri üzdü. İIşte yeni fiyat listesi. 



Renault Türkiye’de Clio, Megane Kadjar, Symbol benzeri modeller eşliğinde popüler araba markalarından biri. Uzun yıllardır piyasada önemli bir hacme ve kullanıcılarının gözünde öneme sahip olan Renault markası 2023 yılı için güncel fiyatlarını belirledi. Diğer rakipleri ve eşdeğer segmentte olan diğer araç markaları gibi Renault da büyük bir oranda fiyat artışı yaptı. Inanılmaz düzeyde olan fiyat artışları araç almayı düşünen vatandaşların ümidini kırdı. Segment olarak değerlendirildiğinde her kesimden insanın, özellikle de ortalama gelir düzeyinde olan ailelerin ulaşabildiği markanın güncel fiyat listesi herkesi üzdü. 

Renault Megane 2023 fiyatları açıklandı! İşte fiyat listesi

2023 Yılında Büyük Oranda Artan Fiyat Listeleri

Renault farklı araçları ile yollarda sık sık rastladığımız bir araba markası. Yeni yıl zamları eşliğinde Renault markasının sıfır araçlarının fiyat listeleri yayınlandığı anda büyük ilgi gördü. Yeni yıl zamları ile 2023 Renault fiyat listesi zamlardan nasibini almış görülüyor. 

Aralık ve Ocak aylarında devam eden zamlar 2023 Şubat ayında da devam etmekte. Etkileri devam eden ve artan fiyatlar EDC şanzımanının dahil olması ile ÖTV diliminde yükseliş gösteren Renault Megane Sedan modelinin giriş seviyesinde yüksek oranda artış gösterdi. Aralık ayı girişi 551 bin TL olan Renault markası Şubat ayında yapılan zam eşliğinde 700 bin TL’den başlayan bir fiyata sahip oldu. Pahalı olarak bilinen paket 53 bin TL civarında olan zam sonrasında 930.900 TL olarak satışa çıkartıldı. 


Geri Dön