03 / 05 / 2024

Renault Megane'da otomobil almayı düşleyenlerin hayalini gerçekleştirecek kampanya! 7 Mart 2023 fiyat listesi...

Renault Megane'da otomobil almayı düşleyenlerin hayalini gerçekleştirecek kampanya! 7 Mart 2023 fiyat listesi...

Sportif ve şık tasarımı, konforlu ve teknolojik özellikleri ile sürücülerin beğenisini kazanan Renault Megane'da dev kampanya başladı! İşte ayrıntılar ve 7 Mart 2023 Renault Megane Sedan fiyat listesi...



Renault, otomobil tutkunlarına özel bir kampanya ile hayallerini gerçekleştirmeye davet ediyor. Yeni bir araç sahibi olmak isteyenlerin ilgisini çekecek bu kampanya kapsamında, Renault Megane Sedan modellerinde avantajlı fiyatlar sunuluyor.

Renault Megane Sedan, sportif ve çekici tasarımı, yüksek performansı ve zengin donanım özellikleriyle dikkat çekiyor. İleri teknoloji sistemleri ve sürüş güvenliğine yönelik özellikleriyle de öne çıkan Megane Sedan, şehir içi ve uzun yolculuklar için ideal bir araç.

Renault Megane'da yüzde 0.99 faiz fırsatı başladı! 12 Ocak 2023 fiyat listesi...Kampanya kapsamında, Renault Megane Sedan modellerinde cazip fiyat avantajları sunuluyor. Ayrıca, özel finansman seçenekleri de mevcut. Böylece, araç sahibi olmak isteyenler, bütçelerine uygun ödeme seçenekleriyle araçlarını satın alabilirler.

Sürücü konforu en üst seviyede tutulmuş olan Renault Megane Sedan, 10.2 inç dijital gösterge panelinden konum hafızalı elektrikle ayarlanabilen sürücü koltuğuna kadar her ayrıntıyı düşünüyor. 8 farklı ambiyans aydınlatması ve 4 farklı sürüş modu arasından seçim yapabileceğiniz araçta, Enerji tasarrufuna yönelik Eco modu, rahat ve konfora yönelik Comfort modu, dinamik bir sürüş için Sport modu ve kişiye özel yapılandırılabilen My Sense modu gibi seçenekler yer alıyor.

Renault Megane Sedan fiyatları kaçmaz! İşte 25 Eylül 2022 fiyat listesi

Renault Megane Sedan, 140 beygir gücü ve 240 Nm tork üreten 1.3 Tce, 140 beygir gücü ve 240 Nm tork üreten 1.3 Tce EDC ve 1.5 Blue dCi EDC motor seçenekleriyle sunuluyor. Aktif Acil Fren Destek Sistemi, Adaptif Cruise Control gibi sürüş güvenliğini artıran teknolojiler de araçta mevcut. Ayrıca Eller Serbest Park Destek Sistemi de aracın kullanımını kolaylaştırıyor.

Renault Megane Sedan, yeni ön tasarımı, C şeklindeki ışık imzası, krom detayları, ve elektrikli açılır panoramik cam tavanı gibi özellikleriyle sürücüleri etkisi altına alıyor. Yenilenen tasarımıyla daha sportif, çekici ve dinamik bir görünüme sahip olan Yeni Megane Sedan, her yolculukta sunduğu mükemmel uyumla dikkat çekiyor.

Renault Megane Sedan, tüm bu özelliklerin yanı sıra lüks ve ferah iç tasarımıyla da sürücü ve yolculara rahat bir seyahat deneyimi sunuyor.

Peki, Renault Megane fiyatları ne kadar? İşte 7 Mart 2023 Renault Megane Sedan fiyat listesi...


Geri Dön