16 / 05 / 2024

Renault Taliant, Ekim ayında şaşırtan fiyatlar! İşte 3 Ekim 2022 fiyat listesi

Renault Taliant, Ekim ayında şaşırtan fiyatlar! İşte 3 Ekim 2022 fiyat listesi

Türkiye'de  Renault Taliant 2022 model yılı fiyatları ne kadar? İşte Renault Taliant Ekim 2022 fiyat listesi...



Küresel çip krizi, pandemi ve Türkiye'de artan döviz fiyatları gibi sebeplerden ötürü otomobil fiyatları adeta tavan yaptı. Hal böyle olunca bundan birkaç ay önce 300 bin TL gibi fiyatlardan satılan araçlar, zamların gelmesiyle sıçrama yaparak 500-600 bin seviyelerine kadar yükseldi.

Geçtiğimiz aylarda yapılan ÖTV indirimi sonrası fiyatlarda ufak bir düşüş olsa da, otomobil üreticileri tarafından güncellenen fiyat listelerinin ardından indirimler yerini yeniden zamlara bıraktı. Peki Türkiye'de uygun fiyatla satılan Renault Taliant bu durumdan nasıl etkilendi? İşte Renault Taliant, Ekim 2022 fiyat listesi!

Renault Taliant özellikleri

Renault Taliant; an itibari ile ülkemizde iki motor seçeneği ile satılıyor. Bunlardan ilki 65 beygir güç ve 95 nm tork üretebilen 1.0 Sce. Benzinli motor, 5 ileri manuel şanzımanın yanı sıra şehir içi 6,2, şehir dışı 4,9 litre yakıt tüketimi ile dikkat çekiyor. İkinci motor seçeneği diğerine oranla daha güçlü olan 1.0 Turbo X-tronic. 90 beygir güç ve 142 nm tork üretebilen benzinli motorun yakıt tüketimi ise fabrika ölçümlerine göre şehir içi 6,5 litre ve şehir dışı 5,1 olarak açıklanmış durumda.

Renault Taliant'ın, Joy ve Touch olmak üzere iki farklı donanım paketi bulunuyor. Giriş seviyesi Joy paketinde manuel klima, manuel arka camlar, 3.5 inç TFT gösterge paneli, USB ve Bluetooth bağlantılı radyo sistemi yer alıyor.


Geri Dön