Otomobil

Renault Taliant Temmuz fiyatı ne kadar? Sıfır araç alacaklar şimdi bakın! 

Renault Taliant, ergonomik tasarımı, geniş alanları ve güvenlik sistemleriyle dikkatleri çekiyor. Peki Renault Taliant'ın Temmuz ayı fiyatı ne kadar? İşte 29 Temmuz 2024 fiyat listesi..

Renault’nun dinamik ve yenilikçi tasarım çizgileriyle tasarlanan Renault Taliant, kaslı dış tasarımı, keskin hatları, teknolojik özellikleri, c şeklinde ışık imzalı led gündüz farlarıyla göz dolduruyor. Araç, ergonomik tasarımı, gösterge ekranı, yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyonu, sürüş kalitesini en üst seviyeye taşırken, iç tasarımında kullanılan yüksek kaliteli malzemeleriyle dikkatleri çekiyor. 

Geniş iç hacmine, yüksek bagaj kapasitesine ve çok sayıda eşya saklama alanına sahip Taliant, koltuk tasarımı ve geniş arka koltuk diz mesafesiyle yolcuların da konforunu artırıyor. 

Renault Taliant'ın arka park sensörleri, aktif acil fren destek sistemi, şerit takip asistanı gibi özellikleriyle sürüş güvenliği ve konforu üst seviyeye çıkarılıyor. 

Renault Taliant'ta trafik işaretleri tanıma sistemi, otomatik yanan farlar, yağmur sensörü gibi güvenlik sistemleri yer alıyor. Şık ve kullanışlı gösterge paneli, 8 inç dokunmatik ekranı ve kablosuz apple carplay bağlantısıyla tüm işlemleri kolaylıkla yapabilme imkanı tanıyan araç, otomatik klima sistemi ile yaz kış demeden konforlu ve rahat bir seyahat sunuyor. 

Beyaz, demir mavi, ayışığı gri, siyah ve güme gri olacak şekilde 5 farklı renk seçeneğiyle alıcılara sunulan Taliant, 16 inç alüminyum jantları, 16 inç jant kapakları ve 15 inç jant kapakları seçeneklerine de sahip. 

Araçtaki şık ve kullanışlı gösterge panel, 8 inç dokunmatik ekran ve kablosuz apple carplay bağlantısı sürücüleri cezbediyor. Peki Renault Taliant'ın Temmuz ayı fiyatı ne kadar? 

RENAULT TALIANT 29 TEMMUZ 2024 FİYAT LİSTESİ 

Renault Taliant'ın Temmuz ayı fiyatı açıklandı. İşte Renault Taliant 29 Temmuz 2024 fiyatı... 

Joy 1.0 Turbo X-tronic 90 bg: 1.011.000 Türk Lirası

Ayrıntılı bilgi için: https://www.renault.com.tr/

Selçuk Geçer doların fırlayacağı tarihi açıkladı! Net rakamı verdi! 

Konut ve iş yeri aidatları Meclis gündeminde! Fahiş artışlar için 3 bakanlık ortak çalışıyor! 

A101 1 Ağustos 2024 aktüel kataloğu yayımlandı! A101'de buharlı temizleyici, yataklı koltuk, döküm kek kalıbı indirimde