29 / 04 / 2024

Renault Trafic Combi fiyatları ne kadar oldu? 18 Nisan 2023 fiyat listesi...

Renault Trafic Combi fiyatları ne kadar oldu? 18 Nisan 2023 fiyat listesi...

Otomobilin devi olarak bilinen Renault'dan kara haber geldi! Renault, ticari araçlar arasında öne çıkan Renault Trafic Combi'nin fiyatını Ocak ayında da artırdı. Peki, Renault Yeni Trafic Combi fiyatları Aralık'ta ne kadar oldu? İşte  18 Nisan 2023 fiyat listesi...



Renault, ticari ürün yelpazesini genişletmeye devam ederek Trafik Combi modelini yeniledi. Bu modelin tüm versiyonları farklı kullanım ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlandı.

Manuel şanzımanlı Combi 5+1 versiyonunun yanı sıra, artan otomatik şanzıman talebini karşılamak için Trafic Combi 5+1 ve Trafic Combi 8+1 otomatik şanzıman seçenekleri de sunuluyor.

Renault Trafic Combi fiyatları ne kadar oldu? 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

Yeni Trafic, geniş eşya depolama alanlarıyla birlikte 87,1 litreye kadar saklama alanı sunuyor. Yenilenen konsolu ve üstünde yer alan dijital gösterge paneli, sürüş konforunu artırmak için tasarlandı ve ferahlık hissini pekiştiriyor.

Yenilenen Renault Trafic, daha büyük bir kadrana ve yeni bir tasarıma sahip. Bazı versiyonlarında 4,2 inçlik renkli bir dijital gösterge paneli bulunuyor. Seyir ve sınırlayıcı kontrolleri direksiyon simidine entegre edildi ve uyarı lambaları da görsel konforu artıracak şekilde yeniden tasarlandı.

 Peki, Renault Yeni Trafic Combi fiyatları kaç lira? Renault Yeni Trafic Combi kaç TL? İşte 28 Ocak 2023 Renault Yeni Trafic Combi fiyat listesi...


Geri Dön