29 / 04 / 2024

Renault Zoe-E Tech'e 5 bin TL zam! 18 Aralık 2022 fiyat listesi...

Renault Zoe-E Tech'e 5 bin TL zam! 18 Aralık 2022 fiyat listesi...

Renault'un sevilen elektrikli otomobili Renault Zoe-E Tech'in Aralık ayı fiyatları açıklandı! Peki, elektrikli otomobil Renault Zoe-E Tech fiyatları ne kadar? Elektrikli otomobil Renault Zoe-E Tech kaç TL? 18 Aralık 2022 fiyat listesi...



Renault, popüler elektrikli aracı Renault Zoe-E Tech'in Aralık ayı fiyatlarını açıkladı. Renault Zoe-E Tech'e 5 bin TL zam yapıldı. Zoe-E Tech, WLTP döngülerinde 395 kilometreye ve hızlı şarj istasyonlarında 30 dakikada 150 kilometreye kadar menzil sunuyor. Yüzde 1,5 yakıt ikmali süresi ile Zoe-E Tech rakiplerinden aşağı değildir. Ancak halka açık şarj istasyonlarında bu süre 120 km/s'e düşüyor.

80 kW (108 hp) elektrik motoruyla donatılan Zoe-E Tech, sorunsuz ve dinamik bir sürüş deneyimi sunuyor. Mod B, şehirlerde ve trafiğin az olduğu bölgelerde sürüşü kolaylaştırır ve rejeneratif frenleme sırasında aküyü şarj eder. Zoe-E Tech, çarpıcı yüzde 100 elektrikli tasarımı, tam LED farları ve ön ızgarası ile göz alıcı bir dış görünüme sahiptir.

Elektrikli otomobil Renault Zoe-E Tech fiyatı ne kadar? 27 Kasım 2022 fiyat listesi...Ergonomik iç mekanlar, geri dönüştürülmüş döşemeler ve konforlu koltuklar ile yüzde 100 geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmış konforlu ve şık kabin, sürüş keyfinizi en üst düzeye çıkarmak için konfor ve çevre dostluğunu bir araya getiriyor.

7 inç Easy Link multimedya sistemi ile donatılmış Zoe-E Tech, Bluetooth üzerinden güvenli telefon görüşmeleri yapmanızı sağlar. Android Auto ve Apple CarPlay uyumluluğu, telefon uygulamanızı arabanızın ekranında kullanmanızı sağlar.

Zoe-E Tech, daha pahalı rakiplerinden hiçbir şekilde daha düşük değildir ve yalnızca fiyat açısından değil, aynı zamanda tasarım, multimedya ve donanım açısından da çekicidir.

Peki, elektrikli otomobil Renault Zoe-E Tech fiyatları ne kadar? Elektrikli otomobil Renault Zoe-E Tech kaç TL? 18 Aralık 2022 fiyat listesi...


Geri Dön