28 / 04 / 2024

Republika Academic Aparts, Back-Up Concierge ile anlaştı!

 Republika Academic Aparts, Back-Up Concierge ile anlaştı!

Republika Academic Aparts, yedi gün yirmi dört saat konut projelerine hizmetler sunarak hayatı kolaylaştıran Back-Up Concierge ile anlaştı



Türkiye’nin ilk yeni nesil üniversiteli yaşam alanı projesi olan ve BLG Capital tarafından hayata geçirilen “Republika Academic Aparts” kısa ve uzun dönem konaklama çözümleri sunuyor. Ortaköy ve Büyükçekmece'de yer alacak olan Republika Academic Aparts, çözüm ortaklarına Back-Up Concierge’i de ekleyerek sunduğu hizmetlere yenilerini ekledi.


Tıbbi danışmanlık hizmetinden, acil kara ambulansı hizmetine, her türlü etkinlik bilet ve restoran rezervasyonları hizmetinden, seyahat, eğlence, stil ve alışveriş, teknoloji danışmanlığı hizmetine, oto kiralama hizmetinden özel şoförlü araçlarla transfer hizmetine kadar bir çok avantajlı hizmetleri, Republika Academic Aparts, Back-Up Concierge işbirliği ile bünyesine kattı.



İç dekorasyonu Autoban tarafından tasarlanan Republika Academic Aparts; verimli çalışma ortamı, kafeleri, spor merkezi ve havuzu ile zenginleşen sosyal alanlarının yanı sıra, yaşam kalitesini arttırıcı yönleri ile Türkiye’de bir ilki sunuyor.


Republika Academic Aparts Ortaköy


Ortaköy’ ün en merkezi yerinde yer alan Republika Academic Aparts Ortaköy

645 kişilik kapasitesiyle, tek kişilik, çift kişilik ve bireysel kullanımlı, üç kişilik ortak ve bireysel kullanımlı odalarıyla toplamda 268 odaya sahiptir.Terası, yürüyüş parkuru, lounge alanları, spor salonu, yüzme havuzu, çalışma odası, oyun salonu, çamaşırhane, kuaför, market, otopark, çok amaçlı konferans odası, engelli odaları, revir, yüksek hızda internet, güvenlik ve kamera sistemi, Back-Up Concierge servis ve hizmetlerine sahiptir.


Republika Academic Aparts Büyükçekmece


Republika Academic Aparts Büyükçekmece, 657 kişilik kapasitesiyle, penthouse odalar, çift kişilik ortak kullanımlı, üç kişilik ve bireysel kullanımlı, dört kişilik ve bireysel kullanımlı odalarıyla toplamda 237 odaya sahiptir.

Spor salonu,  yüzme havuzu, çalışma odası, oyun salonu, çamaşırhane, kuaför, market, otopark, çok amaçlı konferans odası, engelli odaları, revir, yüksek hızda internet, güvenlik ve kamera sistemi, Back-Up Concierge servis ve hizmetlerine sahiptir.


www.republika.com.tr

www.facebook.com/republikaacademicaparts

www.twitter.com/republikalilar



Geri Dön