07 / 05 / 2024

Resmi Gazete’de yayımlandı! Marmaray seferleri ücretsiz! İşte detaylar!

Resmi Gazete’de yayımlandı! Marmaray seferleri ücretsiz! İşte detaylar!

Resmi Gazete'de yayımlandı. Marmaray (İstanbul), Başkentray (Ankara) ve İZBAN (İzmir) seferleri ücretsiz olacak. İşte detaylar!



MARMARAY ÜCRETSİZ OLDU!

Resmi Gazete'de yayımlanan karar neticesinde; 1 Ocak 2023 yılına saat 24.00'e kadar  Marmaray  (İstanbul), Başkentray (Ankara) ve İZBAN (İzmir) seferleri ücretsiz olacak şekilde vatandaşlara hizmet verecek.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan ve Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; 1 Ocak 2023 saat 24.00'e kadar Marmaray, Başkentray ve İZBAN seferleri ücretsiz olarak hizmet verecektir. Resmi Gazete'de bu konu hakkında yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Karar Sayısı: 6621 Kamu kurum ve kuruluşlarının ürettikleri bazı mal ve hizmetlerden ücretsiz ya da indirimli olarak faydalanacakların tespitine dair ekli Kararın yürürlüğe konulmasına, 4736 sayılı Kanunun 1 inci maddesine göre karar verilmiştir.

28/12/2022 TARİHLİ VE 6621 SAYILI CUMHURBAŞKANI KARARININ EKİ KARAR

MADDE 1- (1) 1 Ocak 2023 Pazar günü saat 00.00'dan başlayarak 24.00'a kadar Başkentray, Marmaray ve 1ZBAN seferlerinden yararlanan vatandaşlar  8/1/2002 tarihli ve 4736 sayılı Kanunun 1 inci maddesinin birinci fıkrası hükmünden muaf olacaklardır.

TOKİ İSTANBUL ARNAVUTKÖY ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

İlk Evim İlk İş Yerim projesi için TOKİ kura çekimi il il devam ediyor. Ancak İstanbul TOKİ kura çekimi tarihleri henüz belli olmadı. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında TOKİ İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri ilçelerinde toplam 50.000 konut inşa edecek. Ancak İstanbul TOKİ kura çekimi tarihleri henüz bildirilmedi.

TOKİ İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri kura çekimi tarihlerine dair takvimi yayınlandığında zaman haberimizde yer alacaktır.

Bedelli askerlik ücreti 2023 ne kadar olacak? Bedelli askerlik ücreti taksit yapılıyor mu?

TOKİ İstanbul Arnavutköy kura sonuçları! TOKİ İstanbul Arnavutköy çekilişi ne zaman?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön