27 / 04 / 2024

Resmi Gazete’de yayımlandı! Bunlar o tarihte ücretsiz! Paranız cebinizde kalacak!

Resmi Gazete’de yayımlandı! Bunlar o tarihte ücretsiz! Paranız cebinizde kalacak!

Başkentray, Marmaray, İZBAN ve bunun yanı sıra, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu seferleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında ücretsiz olacak. Söz konusu Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.



Buna kapsamda, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100’ncü kuruluş yıl dönümü kutlama etkinlikleri doğrultusunda vatandaşlar, 29 Ekim Pazar günü Başkentray, Marmaray, İZBAN ve aynı zamanda, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu seferlerinden ücretsiz faydalanacak.

OTOBÜS, METROBÜS VE  Marmaray  ÜCRETSİZ Mİ?

Öte yandan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda İstanbulkart entegrasyonuna dahil olan İETT, Metro, Füniküler, Tramvay, Şehir Hatları Vapurlarında ulaşım ücretsiz olacak.

Resmi Gazete’de yayımlandı! Bunlar o tarihte ücretsiz! Paranız cebinizde kalacak!

MARMARAY ÜCRETSİZ HİZMET VERECEK

Marmaray trenleri de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında saat 00.00'dan 23.59'a kadar ücretsiz hizmet verecek.

ANKARA’DA TOPLU ULAŞIM ÜCRETSİZ Mİ?

Ankara’da EGO Genel Müdürlüğü toplu taşıma araçları (EGO Otobüsleri, METRO ve ANKARAY) da 29 Ekim Cumartesi günü ücretsiz bir şekilde hizmet verecek.

Aynı zamanda, Başkentray da yurttaşlara gün boyunca ücretsiz hizmet verecek.

Resmi Gazete’de yayımlandı! Bunlar o tarihte ücretsiz! Paranız cebinizde kalacak!

İZMİR’DE TOPLU ULAŞIM ÜCRETSİZ Mİ?

Bunun yanı sıra, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı karara göre, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda toplu ulaşım tarifesinin 1 kuruş olmasına karar verildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100’ncü yıl dönümünde, 29 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek kutlamalara İzmirlilerin katılımı kolaylaştırmak amacıyla toplu ulaşım tarifesini 1 kuruş yaptı. Bu doğrultuda,  İzmir  Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ESHOT, metro, tramvay ve İZDENİZ, İZULAŞ ve bunun yanı sıra, İZTAŞIT araçları, 29 Ekim 2022 Cumartesi günü boyunca sembolik bir ücretle vatandaşlara hizmet verecek. Söz konusu uygulama, havalimanı, baykuş, bilet 35, kontörlü ulaşım kartları ile oto tahsis ve bağlı kalma tarifesi dışında kalan tüm seferlerde geçerli olacak.

ÖZEL HALK OTOBÜSÇÜLERİNDEN ÜCRETSİZ YOLCU TAŞIMACILIĞI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Öte yandan, Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) Başkanı Ercan Soydaş, önceki gün Ankara'da yaptığı açıklamada ülke çapında şehit ve gazi aileleri ile emniyet ve bunun yanı sıra, basın mensupları dışındaki ücretsiz yolcuları yalnızca her ayın 1'i ile 4'ü arası ücretsiz taşıyacaklarını ifade etti.

Elinde nakit parası olanlara yeni kazanç kapısı! Tüm bankaların vadeli mevduat faiz oranları sil baştan değişti!

Her ay hesaplara en az 5 bin 365 TL yatacak ama emekli ikramiyesi değil! Bu parayı emekli olmayanlar alacak!

SGK’dan flaş duyuru! Ayda 3 emekli maaşı almak artık mümkün! Tüm detaylar peş peşe açıklandı!  

Geri Dön