30 / 04 / 2024

Reysaş GYO, Rey Otel'in paylarını satın alacak!

Reysaş GYO, Rey Otel'in paylarını satın alacak!

Reysaş GYO'nun bağlı ortaklığı Reysaş Turizm Yatırımları ve Tic.Ltd.Şti., faaliyet konusu otel vb.konaklama yerlerinin faaliyeti olan Rey Otel Turizm İşletmeciliği ve Ticaret Ltd.Şti.'nin paylarının yüzde 100'ünü alacağını açıkladı.



Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağlı ortaklık finansal duran varlık edinimi hakkında açıklama yaptı. 

Reysaş GYO'nun bağlı ortaklığı Reysaş Turizm Yatırımları ve Tic.Ltd.Şti., faaliyet konusu otel vb.konaklama yerlerinin faaliyeti olan Rey Otel Turizm İşletmeciliği ve Ticaret Ltd.Şti.'nin paylarının yüzde 100'ünü almaya karar verdi. Finansal duran varlık edinimi için şirket değerleme raporu Bizim Menkul Değerler A.Ş.tarafından yapılmış ve 560.167 TL değer tespit edildi. Söz konusu devir değerleme rakamı üzerinden yapılacak olup, şirket faaliyetlerine olumlu yansıması bekleniyor. 

Reysaş GYO'nun KAP açıklaması:
Faaliyet konusu Turizm Yatırımları olan bağlı ortaklığımız Reysaş Turizm Yatırımları ve Tic.Ltd.Şti., faaliyet konusu otel vb.konaklama yerlerinin faaliyeti olan Rey Otel Turizm İşletmeciliği ve Ticaret Ltd.Şti.'nin paylarının yüzde 100'ünü almaya karar vermiştir.

Finansal duran varlık edinimi için şirket değerleme raporu Bizim Menkul Değerler A.Ş.tarafından yapılmış ve 560.167-TL değer tespit edilmiştir. Söz konusu devir değerleme rakamı üzerinden yapılacak olup, şirket faaliyetlerine olumlu yansıması beklenmektedir.

Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.

Dosya için tıklayın


Geri Dön