28 / 04 / 2024

Rings İstanbul'da 2 bin 990 TL taksitle bahçeli ev!

Rings İstanbul'da 2 bin 990 TL taksitle bahçeli ev!

SELİN Yapı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul, bahçeli bir ev ya da teraslı dublekse sahip olmak isteyenlere ayda 2 bin 990 TL'den başlayan taksitle bir fırsat sunuyor...



Bahçeli büyük ev isteyenlere SELİN Yapı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul, bahçeli bir ev ya da teraslı dublekse sahip olmak isteyenlere ayda 2 bin 990 TL'den başlayan taksitle bir fırsat sunuyor. Banka kredisi kullanmadan şirket bünyesinde 50 ay vadeyle konut sahibi olma imkanın sunulan Rings İstanbul'da kasım ayı itibariyle 370 daire teslim edildi, 195 ev sahibi ise oturmaya başladı. 

Anadolu Yakası'nın son iki ormanından biri Aydos eteklerinde yer alan Rings İstanbul, 499 daireden oluşuyor. Site içerisindeki yürüyüş ve bisiklet parkurunun yanı sıra, ev sahiplerinin isterlerse kiralayıp sebze ve meyve yetiştirebileceği hobi bahçeleri, dalmdan meyve koparabileceği meyve bahçesi gibi sosyal donatılar sayesinde ev sahipleri şehrin imkanlarından kopmadan doğal bir hayat sürebiliyor. 

Rings İstanbul'da sunulan /Exclusive/ (özel) yaşam çerçevesinde 1+1 dışındaki tüm dairelere iki araç- ^ lık otopark yeri tahsis ediliyor. IP TVIP telefon altyapısı ile fiber optik kablo döşenerek son teknolojilerle donatılan tüm evlerde ses izolasyonu standart şekilde yer alıyor. Projenin hemen yanı başında ise Rings AVM ve Bilfen Anaokulu ve İlköğretim Okulu bulunuyor. 


Müşteri talebi önemli 

Selin Yapı Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ataç, kısa süre için geçerli olan kampanyada vatandaşın bahçeli büyük bir eve rahatlıkla sahip olabileceğini söyledi. Ataç, "Oturduğu" eve kira ödeyen, kira ödemek yerine kendi evinin ödemelerini yapmak isteyen herkesi Rings İstanbul'da sunduğumuz bu kampanya ile ev sahibi yapacağız. Üstelik evlerini hemen teslim edeceğiz. Arzu eden müşterilerimize şirketimiz bünyesinde vadelendirme yapabiliyoruz. Arzu eden müşterilerimiz de banka kredisi kullanarak cazip peşin indirimlerinden faydalanabiliyor" dedi. 


Sözcü Gazetesi


Geri Dön