02 / 05 / 2024

Rings Ofis Suites projesinde maksimum fiyat 770 bin TL!

Rings Ofis Suites projesinde maksimum fiyat 770 bin TL!

Rings İstanbul'un ofislerinden oluşan Rings Office Suites'te maksimum home ofis fiyatı 770 bin TL!



 

 

 

Rings İstanbul projesi Selin Yapı tarafından Sancaktepe’de 230 dönüm alana inşa ediliyor. Projenin home ofislerinden oluşan bölümü Rings İstanbul Offices olarak adlandırılıyor. Home ofis fiyatları ise 252 bin lira ile 770 bin lira arasında.

 

Rings Office Suites projesinde sıfır peşinat ve sıfır faizle 84 aya varan vade seçenekleri sunuluyor. Rings Office Suites projesinde stüdyo, 1+1 ve 2+1 office suites daireler yer alıyor.

Rings İstanbul projesinde 1.500 konut yer alıyor. Rings İstanbul Office Suites bölümü ev hayatıyla iş dünyasını bir araya getiriyor.

2013 yılının Eylül ayında teslimlerin yapılacağı  Rings İstanbul projesinde yer alan AVM'nin üst katları home ofis olarak kullanılacak. İş yerini geçici bir çalışma alanından kalıcı bir yaşam alanına dönüştüren home officeler, altında Rings Alışveriş Merkezi, karşısında muhteşem bir teras manzarasıyla dikkat çekiyor.

Rings İstanbul projesi 2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nden ‘Karma Proje’ dalında ödül aldı. Proje Yüksek Mimar Hakan Kıran tarafından tasarlandı.

444 86 00

www.ringsistanbul.com

 


Geri Dön