29 / 04 / 2024

Rixos Elysium Suites Taksim nerede Rixos Elysium Suites'in havadan fotoğrafları!

Rixos Elysium Suites Taksim nerede Rixos Elysium Suites'in havadan fotoğrafları!

Ofton İnşaatın yapımını üstlendiği ve Rixos Hotel Groupun işlettiği Rixos Elysium Suites  Taksim satışlarında sona yaklaşılıyor. Elysium Suites Taksimdeki konutlar dilenirse kiraya da veriliyor... İşte Rixos Elysium Suites havadan fotoğrafları



Rixos Elysium Suites Taksim'e havadan bakmak için tıklayın!

Konumu itibarıyla kültürden sanata, ticaretten eğlenceye şehir yaşamının tüm gerekliliklerinin merkezinde yer alan Rixos Elysium Suites  Taksim, modern yerleşim alanının az sayıda olduğu bu bölge için önemli bir katma değer sağlıyor. Rixos Elysium Suites, modern teknolojinin tüm imknlarını barındırırken, iç mimarisi açısından da Beyoğlunun klasik atmosferine ve doğal dokusuna uyumluluk gösteriyor.

Özel konumunun yanı sıra, Türkiyede de bir ilke imza atması açısından son derece önemli bir proje olan Rixos Elysium Suites Taksim, yatırımcılarına başka hiçbir emlak yatırımında sahip olamayacakları kazanç modelleri sağlıyor. Rixos Elysium Suites Taksimden suit satın alacak olan kişiler isterlerse 100-180 metrekarelerdeki 1+1 dubleks loft tipi suitlerde yaşamayı tercih edebilecekleri gibi, suitlerini Rixosun işletmesinde günlük, haftalık, aylık, yıllık şekilde kiraya verebiliyor. Bu sayede orta vadede yatırımın karşılığı geri alınabilirken, uzun vadede de yüksek karlılık fırsatı yakalanabiliyor.

İŞTE RIXOS ELYSIUM TAKSIM ULAŞIM KROKİSİ

0212 291 17 61


http://www.rixostaksim.com


Geri Dön