29 / 04 / 2024

Rixos Hotels Avrupa'nın en iyi otel markası seçildi!

Rixos Hotels Avrupa'nın en iyi otel markası seçildi!

Herald Tribune tarafından seyahat endüstrisinin œOscar"ları olarak nitelendirilen Dünya seyahat ödüllerinin bu yılki Avrupa gala töreninde, Rixos Hotels œAvrupa"nın En İyi Otel Markası seçildi



Rixos Premium Belek"te 1 Ekim 2010 tarihinde 17."si düzenlenen, Rixos ˜un konaklama sponsoru ve Türk Havayolları"nın ulaşım sponsoru olduğu ödül töreninde, Avrupa"dan aday gösterilen 162 ülke arasından bin kategoride havayolları, gezi şirketleri, tatil köyleri ve oteller ˜En İyi" ünvanını kazanmak için yarıştı. Rixos Hotels"in de on kategoride aday olduğu ve 22 Avrupa ülkesinden yaklaşık 600 uluslararası basın mensubunun davet edildiği bu önemli organizasyona, bölgenin turizm otoriteleri, CEO"ları, lider seyahat şirketlerinin yöneticileri, turizm departmanları ve destinasyonların başkanları, endüstrinin önde gelenleri ve ünlüler katıldı.

Rixos Premium Belek ve Bodrum œAkdeniz"in En İyi Oteli

Avrupa Ödülleri gala töreni daha önce birçok ülkede yapılmasına karşın ilk defa Türkiye'de Rixos Premium Belek"te düzenlendi. Dünya çapındaki markaların, iş performansı ve yenilikçi, ilham veren ürünler ve hizmetleri ile mükemmel müşteri hizmetleri açısından değerlendirilmesinin yapıldığı organizasyonda kategoriler havayolları, oteller ve spa"lardan kruz seyahatlerine, araba kiralama ve golf resort"lara kadar herşeyi içeriyordu.

Dört ay süren elektronik   ortamdaki yapılan oylama sonucunda, yüzlerce otelin arasından Rixos Hotels œAvrupa"nın En İyi Otel Markası seçildi. Rixos Premium Belek ve Rixos Premium Bodrum ise œAkdeniz"in En iyi Oteli ödülüne layık görüldü. Rixos Libertas Dubrovnik œAvrupa"nın En iyi Casino Oteli seçilirken aynı zamanda Rixos Sungate œAvrupa'nın En İyi Toplantı ve Konferans Resort Oteli ödülünü kazandı.

Ayrıca Kazakistan"ın önde gelen otelleri arasında yer alan Rixos President Astana ve Rixos Almaty otellerinin alacağı uluslararası ödüller Asya Ödül Töreni"nden sonra sonuçlanacak.
Dünya Seyahat Ödülleri töreninde bu yıl ünü sınırları aşmış olan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu sahne aldı. Bu uluslararası organizasyonun sunuculuğunu ise deneyimli haber spikeri Seda Akgül gerçekleştirdi.
Kazananlar, World Travel Market"den hemen önce 7 Kasım, Pazar günü Londra"da gerçekleşecek Dünya Seyahat Ödüllerinin finalinde yarışacaklar.

Dünya Seyahat Ödülleri Hakkında

Dünya Seyahat Ödülleri organizasyonu dünya seyahat ve turizm sektörünü bilgilendirmek ve yön vermek amacıyla 1993 yılında kuruldu.

Bu yıl 17. yıldönümü gerçekleştirilecek olan Dünya Seyahat Ödülleri, turizm sektörünün en saygın ve önemli organizasyonu olma özelliğini taşıyor.

Organizasyonda turizm ve seyahat sektörünün bin farklı kategorisi için oy kullanılıyor.
Dünya Seyahat Ödülleri"ne her yıl bölgelerden ve dünyadan turizm otoriteleri, CEO"ları, lider seyahat şirketlerinin yöneticileri, devlet bakanları, turizm departmanları ve destinasyonların başkanları, endüstrinin önde gelenleri ve ünlüler katılıyor.

Rixos Hakkında

2000 yılında kurulan Rixos Hotels, dünyanın en hızlı büyüyen lüks otel zincirlerinden biridir. Konuklarına, geleneksel Türk misafirperverliğini en güzel biçimde sunmayı hedefleyen Antalya merkezli grup, Türkiye, Hırvatistan, Kazakistan, Ukrayna ve Libya gibi farklı ülkelerde 7 lüks resort ile 5 şehir oteline sahiptir.
Rixos otelleri bulundukları bölgelerde en özel konumlara sahiptir. Rixos Hotels, 12 tesisinde yaklaşık 6,000 çalışanıyla, geçmiş ile bugünü harmanlayarak yenilikçi bir misafir ağırlama yöntemi geliştirmiştir. Eşsiz ve lüks bir tatil deneyimi sunmak için tasarlanmış ve en son teknolojileri barındıran Rixos villaları, modern ve elit bir biçimde döşenmiştir. Tüm Rixos otellerinde otantik ve rahatlatıcı bir atmosfere sahip bir Türk hamamı ve eşsiz bir spa hizmeti sunan Sağlık ve Spa Merkezi bulunmaktadır. Sunduğu ayrıcalıklı hizmetleri ile Rixos, tüm dünyadan seçkin misafirlerin tercihidir.
Misafirperverliği, kişiye özel hizmetleri ve zengin mutfağı ile bilinen Rixos Hotels, Amerikan Five Star Diamond Awards, Conde Nast ve Great Hotels of the World gibi uluslararası otoriteler tarafından defalarca ödüle layık görülmüştür. Grup, önemli seyahat acentelerinin ve tur operatörlerinin tercihi konumundadır.
Rixos Hotels, özellikle Doğu ve Orta Avrupa"ya, Akdeniz Sahilleri"ne, Körfez Bölgesi"ne ve Kuzey Afrika"ya odaklanarak, büyümesini hızla sürdürmektedir. Grubun vizyonu ve misyonu, uluslararası konaklama sektörünün lideri olmaktır.


Geri Dön