05 / 07 / 2024

Rizeli genç, koronavirüse karşı ağaç ev yaptı!

Rizeli genç, koronavirüse karşı ağaç ev yaptı!

Rize'nin Güneysu ilçesinde yaşayan bir genç koronavirüsten korunmak için 8 metre yüksekliğinde bulunan kiraz ağacının tepesinde inşa ettiği 8 metrekarelik evde yaşıyor.



Rize'nin Güneysu ilçesinde, yaşayan 23 yaşındaki Tahsin Öztürk, koronavirüsten korunmak için 8 metre yüksekliğinde bulunan kiraz ağacının tepesine 8 metrekarelik ev yaptı.

Koronavirüse karşı inşa ettiği tek odalı evde yaşamaya başlayan Öztürk, dışarı çıkmıyor. Misafirlerini ise kolonya ile karşılıyor.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; koronavirüs tehlikesi geçinceye kadar ağaç evde yaşayacağını belirten Öztürk, "Koronavirüse karşı kendime güvenli bir yer oluşturdum. Burada kalıyorum. Tek başıma insanlardan uzak kafamı da dinliyorum. Bol bol çay içip, manzaranın tadını çıkıyorum. Bu virüsü insan taşıyor. Önlem almamız lazım. Çok ziyaretçi almıyorum gelen olursa ilk işim kolonya tutmak oluyor" diye konuştu.

'TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYOR'

Arkadaşını ziyarete geldiğini söyleyen Ethem Günay ise, "Koronavirüsten sonra burada kalmaya başladı. Müzik dinliyor. Sosyal medya ile vakit geçiyor. Sosyal ortamlarda durmuyor, kendince tedbir almış. Herkesi içeri almıyor. Gelenlerinde bir saat kalmasına izin veriyor. Tedbiri elden bırakmıyor" dedi.


Geri Dön