02 / 05 / 2024

Robb Report dergisi yılın en muhteşem evini seçti!

Robb Report dergisi yılın en muhteşem evini seçti!

Robb Report dergisi, Los Angeles yakınlarındaki 28 yataklı odalı evi yılın en iyisi seçti. Amerikan lüks yaşam dergisi Robb Report yılın en iyi evini seçti.   Ev 6000 metrekarelik arazinin 3720 metrekaresine inşa edilmiş binalardan oluşuyor...



Amerikan lüks yaşam dergisi Robb Report yılın en iyi evini seçti. ABD 'nin California eyaletindeki Los Angeles kenti yakınlarında bulunan ev 6000 metrekarelik arazinin 3720 metrekaresine inşa edilmiş binalardan oluşuyor. Los Angeles merkezli Landry Design Group tarafından tasarlanan evin tam 28 yatak odası bulunuyor. Temeli atıldıktan 3 yıl sonra 2010 yılında biten evin bir parçası olan kuleler dikkat çekiyor. Lüks evde barbekü alanı, çatı terası, açık ve kapalı havuz, ıslak ve kuru sauna ve özel masaj odası da bulunuyor.

Ev biter bitmez taşınan ve keyfini çıkaran ismi açıklanmayan ev sahibinin en büyük hobisi ise sabah kalktığında bahçesinden taze meyve toplamak. California eyaletinin güneyinde bir tepenin üzerine kurulan evden şehir ve okyanus manzarası da görülebiliyor. Evi yaratan mimarlık şirketi Landry yarattıkları binayı, “Farklı katlar ve yüzer duvarlarla eve ekstra bir boyut kazandırırken bir tür şeffaflık duygusu uyandırmaya çalıştık ” cümlesiyle tanımlıyor.  
Milliyet


Geri Dön