07 / 05 / 2024

Roman Abramoviç'ten İstanbul'a sır ziyaret! AB'den gelen yaptırım öncesi dikkat çeken gelişme

Roman Abramoviç'ten İstanbul'a sır ziyaret! AB'den gelen yaptırım öncesi dikkat çeken gelişme

Rus milyarder iş adamı Roman Abromoviç, Ukrayna savaşı yüzünden zor günler geçiriyor! Putin'e yakınlığıyla bilinen Rus oligarkın özel jeti AB'nin yaptırımları öncesi İstanbul'daydı.



TÜRK İŞ ADAMI MUHSİN BAYRAK: CHELSEA'Yİ SATIN ALMAK İÇİN TEKLİF VERDİK

Tüm gelişmeler yaşanırken Türkiye'den sürpriz bir isim Abramovich'in patronu olduğu İngiliz futbol ekibi Chelsea'yi satın almak için teklif verdiklerini açıklayarak herkesi şaşırttı. Rus milyarder Roman Abramoviç, 27 Şubat'ta sahibi olduğu İngiltere'nin köklü kulüplerinden Chelsea'yi satışa çıkarmıştı. AB Grup Holding'in patronu Bitlisli iş insanı Muhsin Bayrak, kulübün satışa çıkarılmasının ardından kulüp yetkilileri ile temasa geçti. Şirket adına Londra'ya giden avukat Berivan Erdoğan ve şirketin Avrupa temsilcisi Vehbi Kevser kulüp yetkilileriyle görüşerek kulüp için teklif verdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön