03 / 05 / 2024

Rönesans Gayrimenkul genel kurul sonucunu yayınladı!

Rönesans Gayrimenkul genel kurul sonucunu yayınladı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. 2013 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı 31 Mart 2014 Pazartesi günü gerçekleştirdi. Rönesans Gayrimenkul genel kurulunda alınan kararlar aşağıdaki gibi verildi...




Rönesans Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle:


Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.' nin 2013 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı 31/03/2014 tarihinde saat 10:45'de Refik Belendir Sokak No: 110 Yukarı Ayrancı  Ankara  adresinde, 28 Kasım 2012 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Anonim Şirketlerin Genel Kurul Toplantılarının Usul ve Esasları ile Bu Toplantılarda Bulunacak Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Temsilcileri Hakkında Yönetmelik'in Bakanlık Temsilcisi Bulundurma Zorunluluğu başlıklı 32. maddesine istinaden Bakanlık Temsilcisi bulundurulmadan yapılmıştır. Toplantıda aşağıdaki kararlar alınmıştır:


-Açılış Yönetim Kurulu adına Sn. Ferit Seyfi YAĞMUROĞLU tarafından yapıldı.

-Toplantı Başkanlığına Sn. Burcu ÇETİNKAYA DESTEK' in seçilmesine oybirliğiyle karar verildi. Toplantı Başkanı tarafından tutanak yazmanı olarak Sn. Aslı YAPAR ŞAKTANLI seçildi ve Toplantı Başkanlığı bu şekilde oluşturuldu. 

-Genel Kurul tutanaklarının imzalanması için Toplantı Başkanlığına yetki verilmesine oybirliğiyle karar verildi.

-Yönetim Kurulu tarafından sunulan Yıllık Faaliyet Raporu ve Denetçi tarafından sunulan rapor okundu ve müzakere edildi. 

-2013 Yılı Bilanço ve Kar/Zarar Hesapları okundu ve müzakere edildi. Yapılan oylama sonucunda Bilanço ve Kar/Zarar Hesapları oy birliğiyle tasdik edildi.

-Yapılan oylama sonucunda Yönetim Kurulu Üyeleri oybirliği ile ibra edildiler. 

-Şirket ortaklarının oybirliği ile aldığı karar neticesinde Yönetim Kurulu Üyelerine 2014 yılı için aylık net 5.000,00 TL huzur hakkı ödemesine oybirliği ile karar verildi. Yapılan oylamada çekimser ve ret oyu görülmedi. 

-2013 yılı dönem karının dağıtımına dair Yönetim Kurulumuzca sunulan teklifin kabul edilmesine, kar dağıtımının ekteki Genel Kurul Toplantı Tutanağındaki tabloya uygun olarak yapılmasına ve ortaklara dağıtılacak karın en geç 31.12.2014 tarihinde ödenmesine karar verildi. 

-Rönesans Holding A.Ş. tarafından atanmış bulunan denetim firması DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin şirketimizin 2014 yılına ilişkin mali kayıtlarını da denetlemesine oybirliği ile karar verilmiştir.

-Şirket Yönetim Kurulu Üyelerinin, Genel Kuruldan izin almaksızın şirketle kendi veya başkası adına şirket konusuna giren ticari muameleler yapabilecekleri gibi, aynı nevi ticari muamelelerle meşgul bir şirkete de mesuliyeti tahdid edilmemiş olan ortak sıfatıyla girebilecekleri, dolayısıyla Türk Ticaret Kanunun 395. ve 396. maddelerindeki kısıtlamaların Şirket Yönetim Kurulu Üyelerine uygulanmayacağı kabul edildi.





Geri Dön