29 / 04 / 2024

Rönesans GYO olağan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Rönesans GYO olağan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Rönesans GYO 2014 yılı olağan genel kurul toplantısının sonucunu yayınladı.



Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2014 yılı olağan genel kurul toplantısının sonucunu yayınladı.


Açıklama:

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin 2014 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı 21Nisan 2015 tarihinde saat 11:00'da Portakal Çiçeği Sok. No:33  Yukarı Ayrancı  Ankara  adresinde,  28 Kasım 2012 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Anonim Şirketlerin Genel Kurul Toplantılarının Usul ve Esasları ile Bu Toplantılarda Bulunacak Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Temsilcileri Hakkında Yönetmelik'in  Bakanlık Temsilcisi Bulundurma Zorunluluğu başlıklı 32. maddesine istinaden Bakanlık Temsilcisi bulundurulmadan yapılmıştır.

Toplantı TTK'nın 416. maddesi gereğince ilansız olarak yapılmış ve ortaklardan itiraz eden olmamıştır.

Hazirun cetvelinin tetkikinde; şirketin toplam 303.716.888,00 TL'lik sermayesine tekabül eden 303.716.888 adet payın tamamının vekaleten olmak üzere %100 payın toplantıda temsil edildiğinin anlaşılması üzerine gündemin görüşülmesine geçilmiştir.


-Açılış Yönetim Kurulu adına Sn. Kamil YANIKÖMEROĞLU tarafından yapıldı.


- Toplantı Başkanlığına Sn. Burcu ÇETİNKAYA DESTEK seçilmesine oybirliğiyle karar verildi. Toplantı Başkanı tarafından tutanak yazmanı olarak Sn. İnci ALALOĞLU ÇETİN seçildi ve Toplantı Başkanlığı bu şekilde oluşturuldu. 


- Genel Kurul tutanaklarının imzalanması için Toplantı Başkanlığına yetki verilmesine oybirliğiyle karar verildi.


- Kamil Yanıkömeroğlu 2014 yılı dönem karı hakkında karar alınmasının gündeme eklenmesini teklif etti. Yapılan oylama sonucunda 2014 yılı dönem karı hakkında karar alınması  konusunun gündemin 5. maddesi içerisinde görüşülmesine ve karara bağlanmasına tüm ortakların oybirliği ile karar verilip toplantıya devam olundu.


- Kamil YANIKÖMEROĞLU, bağımsız denetçi seçimi konusunun gündeme alınmasını teklif etti.  Yapılan oylama sonucunda bağımsız denetçi seçimi konusunun gündemin 7. maddesi içerişimde görüşülmesine ve karara bağlanmasına tüm ortakların oybirliği ile karar verilip toplantıya devam olundu.


-Yönetim Kurulu tarafından sunulan Yıllık Faaliyet Raporu ve bağımsız denetim şirketi DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. tarafından sunulan denetim raporu okundu ve müzakere edildi. 


- 2014 Yılı Bilanço ve Kar/Zarar Hesapları okundu ve müzakere edildi. Yapılan oylama sonucunda Bilanço ve Kar/Zarar Hesapları oy birliğiyle tasdik edildi. Yapılan oylama sonucunda 2014 yılı dönem karının dağıtılmamasına oybirliği ile karar verildi.   


-Şirketin halihazırdaki Yönetim Kurulu üyelerinden Emre BAKİ'nin istifasının kabulüne, Emre BAKİ yerine adaylığını yazılı olarak beyan eden Kerem Günaydın'ın, Emre BAKİ'nin görev süresini tamamlamak üzere Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmesine oybirliği ile karar verildi.


-Yapılan oylama sonucunda Yönetim Kurulu Üyeleri oybirliği ile ibra edildiler.  Yapılan oylama sonucunda bağımsız denetim şirketi DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. oybirliği ile ibra edildi. Yapılan oylama sonucunda 2015 yılı hesap dönemi bağımsız denetçisi olarak DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine oybirliği ile karar verildi.   


-Yönetim Kurulu Üyelerine 01.01.2015 tarihinden itibaren başlamak üzere 2015 yılı için herhangi bir ücret ödenmemesine oybirliği ile karar verildi. 


-Şirket hissedarları arasında imzalanan 27.10.2014 tarihli Hissedarlar Sözleşmesinde yer alan düzenlemelere tabi olmak kaydıyla, şirket Yönetim Kurulu Üyelerinin, Genel Kuruldan izin almaksızın şirketle kendi veya başkası adına şirket konusuna giren ticari muameleler yapabilecekleri gibi, aynı nevi ticari muamelelerle meşgul bir şirkete de mesuliyeti tahdid edilmemiş olan ortak sıfatıyla girebilecekleri, dolayısıyla Türk Ticaret Kanunun 395. ve 396. maddelerindeki kısıtlamaların Şirket Yönetim Kurulu Üyelerine uygulanmayacağı kabul edildi.


Genel Kurul Toplantı Tutanağı ve Genel Kurul Hazirun Cetveli ekte sunulmuştur.



Dosya için tıklayın



Geri Dön