02 / 05 / 2024

Rönesans Maltepe projesinde her şey netleşti! İşte son durum!

Rönesans Maltepe projesinde her şey netleşti! İşte son durum!

Firma: Rönesans Gayrimenkul Yatırım

Proje: Rönesans Maltepe

Rönesans GYO Maltepe Cevizli projesinde konut, ofis ve AVM inşa edecek. 250 milyon TL proje bedeline sahip olan Rönesans Maltepe projesinde değişiklikler yapıldı. Peki bu değişikler neler?



Rönesans Maltepe projesinde her şey netleşti! İşte son durum!


Rönesans GYO, Maltepe Cevizli'de İller Bankası ihalesinden aldığı 30 bin 617 metrekarelik arsada konut, ofis ve AVM inşa edecek.  Rönesans Maltepe  projesi 250 milyon TL proje bedeline sahip.


33 ayda tamamlanması planlanan Rönesans Maltepe projesinde tüm detaylar netlik kazandı. Daha önce 320 konut ve 220 ofis olarak planlanan Rönesans Maltepe projesinde konut ve ofis adetleri değişti.


Rönesans Maltepe projesinde her şey netleşti! İşte son durum!


Rönesans Maltepe projesinde son planlamaya göre 5 katlı AVM, 27 katlı iş merkezi, 22 katlı konut bloğu, 4 katlı kapalı otopark inşa edilecek. Rönesans Maltepe projesinde 336 konut sayısı 220'ye, 450 ofis sayısı 280'e düşürüldü.


Toplam kapalı inşaat alanı 240 bin metrekare olan Rönesans Maltepe projesinde AVM kapalı inşaat alanı 84 bin 500 metrekare, iş merkezi kapalı inşaat alanı 45 bin metrekare, konut inşaat alanı 18 bin metrekare, otopark inşaat alanı 92 bin 500 metrekare. Projede 2 bin 200 araçlık otopark alanı olacak.


İller Bankası A.Ş. tarafından yapılan ihalede İstanbul Maltepe Cevizli Mahallesi Mevkiinde yer alan 30 bin 617 metrekarelik arazi Rönesans GYO ve Salacak Gayrimenkul Yatırım tarafından ortak teklifle alınmıştı.



Rönesans Maltepe projesinde neler değişti?



- 5 katlı AVM kapalı inşaat alanı 84 bin 500 metrekare olarak,

- 27 katlı iş merkezi 45 bin metrekare olarak,

- Konut yapısı 18 bin metrekarelik kapalı inşaat alanı üzerinde 22 katlı tek bir blok olarak,

- Otopark katları arttırılarak 4 kata çıkarılmış ve kapalı inşaat alanı 92 bin 500 metrekare olarak değiştirildi.

- Toplam kapalı inşaat alanı 240 bin metrekare çıktı.



Rönesans Maltepe projesi nerede?


İstanbul Maltepe Cevizli Mahallesi'nde inşa edilecek olan Rönesans Maltepe projesinin batısında Carrefour - Maltepe Park AVM; güneyinde Cevizli Mahallesi, Diktaş Tekstil Fabrikası ve Ofisim İstanbul İş Merkezleri; kuzeyinde Esenkent Mahallesi, D-100 Karayolu ve Esenkent metro istasyonu; güneydoğusunda hastane binaları (Kartal Devlet, Kalp Damar ve Eğitim ve Araştırma hastaneleri); kuzeydoğusunda askeri alan bulunuyor.


Rönesans Maltepe projesinde her şey netleşti! İşte son durum!



Tel : 0212 241 06 03

Web: www.rgy.com.tr

Gülcihan YELKENCİ / Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön