28 / 04 / 2024

Rota Office Atakent satılık ofis!

Rota Office Atakent satılık ofis!

Satışların devam ettiği Rota Office Atakent satılık ofis fiyatları ve proje ayrıntıları için haberimizden yararlanabilirsiniz.




1+1 ve 2+1 home ofislerden meydana gelen Rota Office projesi  İnşası Mert Döküm İnşaat tarafından hayata geçirildi. Konum olarak İstanbul'un Halkalı-Atakent bölgesinde yer alan Rota Office Atakent satılık ofis fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. 


Rota Office Atakent projesindeki 1 da 1 salon ofisler 52 metrekare büyüklüğe sahipken, projedeki 2 oda 1 salon ofisler ise 70 metrekare ile 90 metrekare aralığında değişen alanlara sahip olacak şekilde tasarlandı. Satış sürecinin devam ettiği Rota Office Atakent satılık ofis fiyatları şöyle: 


Rota Office Atakent satılık ofis: 


Rota Office Atakent satılık ofis fiyatları dahilinde projedeki 1+1 ofisler 205 bin lira ile 215 bin lira arasında, 2+1 ofisler 275 bin lira ile 362 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Rota Office Atakent ödeme planı 'na göre tutarın yarısı peşinat olarak ödendikten sonra kalan yarısı için banka kredisi kullanılabiliyor. 


İçerisinde alışveriş birimleri, ofis hizmetleri, otopark ve güvenlik gibi imkanların yer aldığı Rota Office Atakent teslim bilgisi şöyle: 


Rota Office Atakent teslim: 


Rota Office Atakent projesi 2014 yılının son aylarına doğru sahiplerine teslim edilecek. 



Telefon: 0212 472 76 82

Web: http://www.rotaoffice.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


Geri Dön