27 / 04 / 2024

Rusya'nın açıklaması şok yarattı! Türkiye nasıl etkilenecek?

Rusya'nın açıklaması şok yarattı! Türkiye nasıl etkilenecek?

Rusya tahıl koridoru anlaşmasından çekildiğini duyurdu. Dünya alarma geçti. BM'den iletişim halindeyiz açıklaması geldi. Peki bundan sonra ne olacak? Türkiye nasıl etkilenecek?



Rusya'nın tahıl koridoru anlaşmasını askıya almasının ardından BM Rus yetkilerle ile iletişim halinde olduğunu açıkladı. Ancak anlaşmanın askıya alınmasının tarım ve gıda ürünleri üzerinde kıtlık yaratacak etkileri olacağı belirtiliyor. Çok ciddi sıkıntılar yaşanabileceğine işaret edilirken ilk etapta emtia fiyatlarında patlama bekleniyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön