08 / 05 / 2024

Sabancı daha ucuzunu bulana 10 katını verecek

Sabancı daha ucuzunu bulana 10 katını verecek

Yenilenen CarrefourSa İçerenköy mağazasını ziyaret eden Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, CarrefourSa için bu yıl 135 milyon lira yeni yatırım yapılacağını belirtti.



 





Carrefoursa'nın ''en ucuz'' diye bir iddiası bulunduğunu, daha ucuzunu bulana aradaki farkın 10 katını verdiğini söyledi. Kriz ortamında mağazada özel bir reyon oluşturulduğunu, bu bölümdeki ürünlerin 1, 2, 3, 5 ve 10 lira fiyatlarla satıldığını ifade eden Sabancı, CarrefourSa'daki büyük kar artışına ilişkin 'CarrefourSaMerter'i zamanında sattı. Parası var. CarrefourSa'nın performansı da iyi gidiyor. Memnunuz, büyüyor'' dedi. Sabancı şöyle devam etti: 'CarrefourSa geçen hafta, bir haftada 7 tane süpermarket açtı.. Bu yıl 70 tane süpermarket bütçelendi. Dolayısıyla 7 tane süpermarketi bir haftada açmış olmaları, arkadaşlarımın bu yılki bütçelerini gerçekleştireceklerine dair bize çok büyük güven verdi, bana çok büyük güven verdi. CarrefourSa bu yıl iki rakamlı büyüyecek.
5 bölgemiz var. CarrefourSa gerek organik gerek inorganik büyümeye devam ediyor.'



Yeni paket doğru yolda atılmış bir adım
Yeni açıklanan ekonomik pakete ilişkin olarak da Sabancı, son açıklanan ekonomik paketin doğru yolda atılmış bir adım olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: 'Arkadaşlarla değerlendirmesini yapacağız. Ama görünüyor ki piyasalara direkt etkisi olacak. Doğru yolda atılmış bir adımdır. Zaten bugüne kadar birçok önlem alındı. Bu şekilde, toplu bir şekilde sunulması, bizim, iş dünyasının ve piyasaların beklediği bir şey. Bu anlamda müspet buluyorum.''



Akşam


Geri Dön