29 / 04 / 2024

Sabancı Öğretmenevi artık 5 yıldızlı otelden farksız!

Sabancı Öğretmenevi artık 5 yıldızlı otelden farksız!

İstanbul Beykoz'daki Sabancı Öğretmenevi'ne müdire olarak atanan Ayşe Erol, kısa süre içerisinde kurumu hem 5 yıldızlı otel şıklığına kavuşturdu hem de 56 bin lira zarardan 1 milyon kâra geçirdi



Sabancı Öğretmenevi'ne yönetici olarak atanan Ayşe Erol, kısa süre içinde kurumda yaptığı değişikliklerle kurumu 5 yıldızlı otel haline getirdi. Kurum içinde yaptığı personel eğitimiyle kuruma gelen öğretmenlere tam hizmet vermeye başladı. Kısa sürede ziyaretçi sayısını haftada 5 bine çıkaran Erol, başarısını şöyle anlattı: "Buraya ilk kez bir davet için gelmiştim. Baktığımda durumu iç açıcı değildi. 'Böyle bir yer nasıl para kazanmaz da zarar eder, burası bizim elimizde olsa neler yapardık' diye düşünmüştüm. Yöneticilerimle görüştüm. Atamam yapıldı. Kısa süre içersinde personel eğitimine başladım. Baştan sona kurumu yeniledim. Mutfakta her türlü yemeğin ve tatlının çıkmasını sağladım. Konukların sayısı bir anda artı. Kurumlar toplantılarını burada yapmaya başladı. Şimdi devlete vergi veren bir kurum haline geldik. 56 bin TL zarardan 1 milyar TL kâra geçtik.

BAKANDAN ÖVGÜ
Ayşe Erol, resim öğretmeni olması nedeniyle estetik ve güzelliğe ayrı bir önem veriyor. Bu nedenle Öğretmenevi'nin her tarafını resimlerle donatmış, masaları bile Fransız dantel örtüleriyle süsletmiş. Bu yapılan değişiklikler Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'nun dikkatini çekti. Bakan Çubukçu, yaptıklarından dolayı Ayşe Erol'a teşekkür plaketi verdi.
Sabah


Geri Dön