21 / 07 / 2024

Sabih Civan: Düşük maliyet kaygısı kaliteyi düşürür!

Sabih Civan: Düşük maliyet kaygısı kaliteyi düşürür!

Civanlar İnşaat, modern yaşamın gereksinimlerine uyumlu olduğu kadar, insana ve doğaya saygılı projelere imza atarak, sadece bir konut projesi değil gerçek yaşam merkezleri yaratıyor.




Adana'da 35 yıllık deneyimi ile konut sektörüne farklı bir bakış getiren Civanlar İnşaat, modern yaşamın gereksinimlerine uyumlu olduğu kadar, insana ve doğaya saygılı projelere imza atarak, sadece bir konut projesi değil gerçek yaşam merkezleri yaratıyor. 


Kalite ve estetiği mimaride buluşturdu Şehrin nitelikli konut üreten köklü ve deneyimli inşaat Şirketlerinden biri olan Civanlar İnşaat, "Limon Çiçeği Evleri" ile kalite ve estetiği mimaride buluşturdu. Limon Çiçeği Evleri'nin aktif olarak tamamladığı 8. Proje olduğunu belirten Civanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sabih Civan, "Baba mesleği olduğu için çok küçük yaştan itibaren bu sektörün içindeyim.  Adana  da 1000'in üzerinde konut yaptık. Şimdi de Limon Çiçeği Evleri'ni yapıyoruz.Bu projemiz uzun, detaylı ve yorucu bir çalışmanın eseridir" dedi. Bu projede her şey düşünüldü Projenin 6000 metre kare üzerine kurulduğunu belirten Sabih Civan, "Dairelerimiz 5+1+kiler+soyunma odasından oluşuyor. Dairede dolap taşlarından, özel tasarım tavanlara kadar akla gelebilecek her şey var. Peyzaj alanı içerisinde çok büyük bir çocuk parkı ve halı saha, basketbol sahası gibi spor tesisleri mevcut. Yapmış olduğumuz bu süper lüks daireler ile Adana'ya farklı bir bakış açısı getirdik" diye konuştu. Düşük maliyet kaygısı kaliteyi düşürür Modern bir projede olması gerekenleri fazlasıyla sağlamaya çalıştıklarını sözlerine ekleyen Sabih Civan, "Temelden teslim süresine kadar,' bu işi daha az maliyetle nasıl bitiririz?'düşüncesinden ziyade olması gerekenler standart olarak kabul edilmeli. Çünkü bu durum kaliteyi ve hizmeti düşürüyor. Nitelikli bir konut inşa ederken bunlara dikkat edilmeli. Kullanıcının rahatını ve konforunu düşünen projeler hazırlayarak, görsel estetikle bir bütün olarak düşündüğünüzde kullanıcıya daha iyi hizmet vermiş olursunuz" dedi Biz arkamızda eser bırakıyoruz İnşaat sektörü ile ilgili yeterli bilgi ve tecrübeye sahip olmayan insanların bu işi yapmaması gerektiğini vurgulayan Sabih Civan, sözlerine şöyle devam etti: "Mortgage'in çıkmasıyla birlikte, 100 -200 bin lira para yatıran herkes müteahhit oldu. 

Bu durumda sektörü tamamen başkalaştırdı. Şu an inşaat sektörü geçmiş yıllara göre çok kötü durumda. Yeni yerlere imar açılması gerekiyor. Artan maliyetle birlikte, arsa fiyatlarının yüksek olması doğal olarak daire fiyatlarına da yansıyor. Artık bilende bilmeyen de müteahhitlik yapıyor. Bizim çok kazanma gibi bir derdimiz yok. Yaptığımız konutlar, çok uzun yıllar yaşayacak bir eser ve hakkıyla yapılması gerekiyor." 


Adana Çukurova Press


Geri Dön