28 / 04 / 2024

Sağlık Kent daire fiyatları!

Sağlık Kent daire fiyatları!

Firma: İttifak İnşaat

Proje: Sağlık Kent

Sağlık Kent daire fiyatları 2 oda 1 salon tipinde inşa edilen daireler için minimum 120 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Sağlık Kent daire fiyatları hakkında daha detaylı bilgi almak için haberimizden faydalanabilirsiniz...




 577 adet konutun bulunduğu  Sağlık Kent  projesi İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde yaşama geçirilmiş durumda. Konut alternatiflerinin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı Sağlık Kent daire fiyatları haberimizin devamında detaylı olarak yer alıyor. 


Sağlık Kent  projesindeki daireler 79 metrekare ile 118 metrekare arasında alanlara sahip durumda. 3 blok halinde yükselen Sağlık Kent 'teki bloklar 11 katlı olarak dizayn edildi.Sağlık Kent projesinde bulunan   2+1 daireler 79 metrekare ile 98 metrekare, 3+1 daireler ise 118 metrekare olarak inşa ediliyor. 


Sağlık Kent daire fiyatları!


İstanbul'un Esenyurt bölgesinde yer alan Sağlık Kent daire fiyatları ile ilgili bilgiler şöyle: 


Sağlık Kent daire fiyatları: 


2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 120 bin TL ile 200 bin TL, 

3 oda 1 salon dairelerin fiyatları ise 160 bin TL ile 280 bin TL arasında değişim gösteriyor.


Lokasyon olarak Bakırköy- Beylikdüzü metro hattına 2 dakika, E-5 ve metrobüs durağına ise yürüme mesafesinde yükselen Sağlık Kent daire fiyatları hakkındaki detaylı bilgilere ve proje ayrıntılarına projenin satış ofisi telefonundan ulaşabilirsiniz. 


Sağlık Kent daire fiyatları!


Sağlık Kent projesinin içerisinde süs havuzları, güvenlik, yürüyüş yolu, çocuk oyun alanları, spor tesisler gibi sosyal imkanlar bulunuyor. 


Telefon: 0212 852 28 29

Web Adresi: www.saglikkent.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön