27 / 04 / 2024

Sağlık Personeli alımlarında kura çekilecek! Kura çekim Nisan 25 ve 26'sında yapılacak!

Sağlık Personeli alımlarında kura çekilecek! Kura çekim Nisan 25 ve 26'sında yapılacak!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığı'nın 42 bin 500 yeni personel alımı süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.



İŞKUR tarafından tamamlanan işçi alım başvuruları hakkında bilgi veren Bakan Koca, kura çekiminin 25-26 Nisan tarihlerinde Bakanlık tarafından noter huzurunda gerçekleştirileceğini duyurdu. Adaylar için ise tercih süreci bugün başladı ve 3 Nisan'a kadar devam edecek.

Sağlık Personeli alımlarında kura çekilecek! Kura çekim Nisan 25 ve 26 sında yapılacak!

Tercih süreci 3 Nisan’a kadar sürecek

Ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeylerinde tercih yapılabilecek sözleşmeli personel pozisyonlarının ve başvuru şartlarının yer aldığı KPSS-2023/5 Tercih Kılavuzu'nu ÖSYM internet sitesi üzerinden yayınladı. Adaylar, kılavuzda belirtilen şartları karşıladıkları takdirde tercihlerini 3 Nisan tarihine kadar yapabilecekler.

ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden tercihlerini yapacak adaylar için süreç başladı. Tercihler, belirlenen kurallara göre 3 Nisan saat 23.59'a kadar devam edecek. Ayrıca, elden verilen ya da posta yoluyla gönderilen tercih listelerinin geçerli olmayacağı belirtildi. Personel alımı için mülakat yapılmayacak.

 


Geri Dön