29 / 04 / 2024

Sağlık personeli KPSS tercihleri ne zaman yapılacak? İşte detaylar..

 Sağlık personeli KPSS tercihleri ne zaman yapılacak? İşte detaylar..

Sağlık Bakanlığı geçen sene olduğu gibi bu sene de 42 bin 500 personel alacak. İkinci etap Sağlık Bakanlığı alımları ile ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan açıklama yapılması bekleniyor.



Sağlık Bakanlığı alımlarına ilişkin yapılacak açıklama merakla beklenirken, birçok aday da konu hakkında arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurularının ne zaman yapılacağı ve 2023 Sağlık Bakanlığı personel alımı KPSS tercihleri tarihi merak konusu oldu. Güncel durum hakkında bilgi almak için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

 Sağlık personeli KPSS tercihleri ne zaman yapılacak? İşte detaylar..

Sağlık Bakanlığı personel alımlarına ilişkin merak edilenler

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi Sağlık Bakanlığı bu sene de 42 bin 500 personel alımı yapacak haberlerinin ardından detaylar merak ediliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "İlan ettiğimiz 85 bin personelin 42 bin 500'ünün atamasını şimdi yapıyoruz. Diğer yarısını peşinden hemen gerçekleştireceğiz." demişti. Bu alım kapsamında, 30 bin sözleşmeli sağlık personelinden 15 bin 537'si tıbbi sekreterlerden, 5 bin 831'i ise hemşirelerden oluştu.

Ancak ikinci personel alım tarihi için henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği alımlar ile ilgili güncel bilgilerin yetkililer tarafından açıklanması bekleniyor. Sağlık Bakanlığı personel alımıyla ilgili gelişmeleri takip edebilmeniz için haberlerimizi güncellemeye devam edeceğiz.

 


Geri Dön