01 / 05 / 2024

şžah inn Paradise'de babalar çocuklara bakıyor!

şžah inn Paradise'de babalar çocuklara bakıyor!

Antalya Kumluca 'daki 5 yıldızlı tatil köyü şžah inn Paradise Genel Müdürü Yusuf Yücel, Yıl boyunca evde yemek pişiren, temizlik yapan, çocuk bakan, çalışan anneler burada doyasıya eğlenirken, babalar çocuklara bakıyor...



Antalya Kumluca 'daki 5 yıldızlı tatil köyü şžah inn Paradise Genel Müdürü Yusuf Yücel, “Yıl boyunca evde yemek pişiren, temizlik yapan, çocuk bakan, çalışan anneler burada doyasıya eğlenirken, babalar çocuklara bakıyor. Tesisimize gelen kadınlar tam anlamıyla dinleniyor, özgürlüklerinin tadını çıkarıyor ” dedi.

Antalya Kumluca 'daki 5 yıldızlı tatil köyü şžah inn Paradise Genel Müdürü Yusuf Yücel, Türk aile yapısına uygun tatil anlayışıyla hizmetlerini sürdürdüklerini ve her sene misafirlerin istek ve görüşlerine göre tesislerini revize ettiklerini söyledi. Erkeklerden daha çok kadınların şžah inn Paradise 'a gelmek istediklerini belirten Yücel, “Erkekler eşlerine bir nevi hediye vermek, jest yapmak amacıyla şžah inn Paradise 'a getiriyor çünkü burada mutlu olacaklarını biliyor. Tesisimizde, dünyada bir ilk olan 10 bin metrekarelik bayanlar kompleksimiz bulunuyor. Bu kompleks içinde kadınların gün içinde ihtiyaç duyacağı her şey mevcut. Restoran, cafe, spa, 4 adet yüzme havuzu, hamam, sauna, spor aletleri vb. Haftada bir gün burada kadınlar matinesi düzenliyor, diğer günler ise çeşitli aktiviteler, eğlenceler oluyor. Sabah kapıların açılmasıyla kadınlar tesise giriyor, akşam kapanana kadar çıkmıyor. Bu saatten sonra da bayanlar diskosu devreye giriyor ” diye konuştu.

ANNELERİN DİSKO KEYFİ!
şžah inn Paradise 'da tüm dengelerin değiştiğinden bahseden Yusuf Yücel, şunları söyledi: “Buraya gelen herkes çok farklı bir görüntüyle karşılaşıyor. çocuklarla ilgilenen, onlarla vakit geçiren hep erkekler yani babalar. Anneler ise bütün sene hayalini kurdukları tatillerini doyasıya yaşıyor, sınırsız eğleniyor. Babalar ve çocuklar da bu durumdan şikayetçi değil. Yoğun çalışma hayatından yıl içinde fazla vakit ayıramadıkları çocuklarıyla burada eğleniyorlar. Paintball oynuyorlar, denize giriyorlar, ata biniyorlar, havuzda vakit geçiriyorlar. çocukların mutlulukları ise yüzlerinden okunuyor. Yıl boyunca evde yemek pişiren, temizlik yapan, çocuk bakan aynı zamanda da çalışan anneler şžah inn Paradise 'da nefes aldıklarını söylüyorlar. ”

EN GÜZEL HEDİYE çOCUKLARIYLA GEçİRECEKLERİ ZAMAN
Babalar Günü 'nün şžah inn Paradise 'da daha yoğun yaşandığının altını çizen Yücel, “Babalara en güzel hediye çocuklarıyla geçirebileceği sınırsız bir zaman. Burada bu zamanı yaratabiliyorlar. Biz de elimizden geldiği kadar sunduğumuz aktivite ve organizasyonlarla burada geçirdikleri zamanı unutulmaz kılmaya çalışıyoruz. Misafirlerimiz tesisimizden ayrıldıktan sonra çocuklarıyla çok özel bir bağ kurduklarını söylüyorlar. Bu bağda ufak da olsa katkımız olmuşsa bizim için çok büyük bir mutluluktur ” dedi.


Geri Dön