29 / 04 / 2024

Sahara Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Sahara Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Mehmet Cem Köker ve Taner Karabulut tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da kuruldu.




Sahara Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Mehmet Cem Köker ve Taner Karabulut tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da kuruldu.


Sahara Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Konusu:

1.Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulü ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında  aracılık, vb.) 2.        Kendine ait gayrimenkulün alınıp satılması (kendine ait binalar, devre mülkler, araziler, müstakil evler, vb.) 3.       Kendine ait veya kiralanan gayrimenkullerin kiraya verilmesi (kendine ait binalar, devre mülkler, araziler, müstakil evler, vb.) 4.       Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul danışmanlık ve ekspertiz faaliyetleri  5.       Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul yönetimi faaliyetleri (apartman ve site yöneticiliği, mobil ev alanlarının, müşterek mülkiyetli konutların, devre mülklerin, ikamet amaçlı olmayan mülklerin, vb. yönetimi) 6. İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 7. Bina projelerinin geliştirilmesi (satışa yönelik bina projeleri için mali, teknik ve fiziksel araçların bir araya getirilmesi suretiyle konut veya diğer amaçlı kullanıma yönelik bina projelerinin organize edilmesi) (yapı kooperatifleri hariç) 8.  İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı)   Şirket  maksat ve mevzularına ulaşabilmek için yukarıda yazılı işletme gayeleri çerçevesinde kalmak şartıyla bütün hakları iktisap ve borçları ilzam edebilir şöyle ki; a- Maksat ve mevzuunun icap et-tireceği bilcümle menkul ve gayri¬menkul malları temlik edebilir ve bunlar üzerinde her türlü hukuki tasarrufta bulunabilir, bu kabil mal¬ları satın alabilir,  gerektiğinde bun¬ları tekrar satabilir,  inşa ettirebilir,  başkasına kiralayabileceği gibi yanı maksatla kiralar gereğinde onarır ve genişletir. b- Maksat ve mevzuunun gerçekleşmesi için borçlanabilir.  Kanunun tayin ettiği çerçeve dahilinde her türlü teminat verebilir ve özellikle mal varlığına dahil menkuller gayrimenkuller ve gemiler üzerinde alacaklıları lehine rehin veya ipotek tesis edebilir.  İpoteklerin terkinini talep edebilir. c- İktisadi maksat ve konusunun gerektirdiği patent, ihtira beratı gibi sınai hakları iktisab edebilir,  bu hakları kendi namına tescil et-tirebilir,  bu nev'i hakları icabında devredebilir ve yerli mevzuatın ön gördüğü çerçeve dahilinde bunları süreli veya süresiz olarak kiralayabilir veya üçüncü şahısların istifadesine tahsis edebilir. d- Yurt içinde ve dışında konularıyla ilgili sektörlerde resmi ve özel kuruluşlarca açılacak, konularıyla ilgili her türlü ihalelere girebilir, ihaleleri devir edebilir, gerektiğinde taşeronlar çalıştırabilir.  


Sahara Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Orta Mah.Yalnız Selvi Cad. Teknik Yapı Uptwis 5/A/161 Kartal 



Geri Dön