30 / 04 / 2024

Sahilpark Veliefendi Konut Projesi'nde 223 bin TL'ye!

Sahilpark Veliefendi Konut Projesi'nde 223 bin TL'ye!

16 katlı 10 blokta 600 konuttan oluşan Sahilpark Veliefendi Konut Projesi'nde satışı devam eden 108 metrekare 2+1'ler 223 bin TL ila 425 bin TL'ye satılıyor. Proje, Haziran 2012'de teslim edilecek...



Sahilpark Veliefendi Konut Projesi, Zeytinburnu'nda yer alıyor. İnşaat yüzde 45 seviyelerde olduğu Sahilpark Veliefendi'de 600 konut bulunuyor. 16 katlı 10 bloktan oluşan SahilPark Veliefendide konutların Haziran 2012de sahiplerine teslim edilmesi  hedefleniyor.

SahilParkta alanları 2+1'ler 108 metrekare olan 2+1'lerin satışı devam ediyor. Fiyatları 223 bin TL'den başlayarak 425 bin TL'ye kadar yükselen 2+1'ler için yüzde 25 peşinatla ve Garanti Bankası'ndan yüzde 25 peşinatla 120 aya yüzde 0.76 faizle kredi kullanmak mümkün. Buna göre projede peşinatlar 55 bin 750 TL'den başlıyor.

Sahilpark'ta alanları 137 metrekare 3+1'lerin satışı tamamlandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Kaynak Geliştirme Uygulamaları Kapsamında hayata geçirilecek olan SahilPark Veliefendi, metro, tramvay, deniz otobüsü, metrobüs gibi ulaşım araçlarına kolay ulaşım imkanı sunuyor.

Sahilpark projesinde görüntülü interkom, özel güvenlik hizmetleri, site girişini kameralı izleme sistemi, klima altyapısı, her daire için yeterli sayıda kapalı otopark, her blokta çift asansör, jeneratörle ortak mahallerde kesintisiz enerji, yürüyüş ve bisiklet parkuru, çocuk oyun alanları ve fitness alanları bulunuyor.

SİTE GENEL ÖZELLİKLERİ

Site çevresi , güvenlik ve kontrollü giriş - çıkış kapıları olacaktır.
Tüm yaya ve otomobil giriş - çıkışları bu kapılardan yapılacaktır.
Blok girişlerinden daire içlerine bağlantılı interkom sistemi kurulacaktır.
Site içinde yaya ve otomobil yolları yapılacak, bina yerleşimi olmayan tüm bölümlerde site arazisinin rekreasyon alanlarına ayrılıp, peyzajı yapılacaktır.
Yeşil alanlar için otomatik kontrollü bahçe sulama sistemi kurulacaktır.
Site sakinlerine de hizmet verecek market ve benzeri ticari bölümler ön cephede yer alan dükkanlarda yer alacaktır.
Rekreasyon alanları içinde çocuk oyun alanları kamelyalar, küçük su havuzları ve ışıklandırmalar gibi etkinlikler yer alacaktır.
Site içerisinde her daireye en az 1 araç yeri olacak şekilde sağlayacak kapalı otopark alanları oluşturulacaktır.
Kapalı otoparklardan bina girişlerine asansörler ile ulaşılacaktır.
Tüm ortak alanlara jeneratörlerle kesintisiz enerji imkanı sağlanacaktır.

0212 558 13 13

www.sahilpark.com

 

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön