29 / 04 / 2024

Şahinbey Kongre Merkezi tamamlanıyor!

Şahinbey Kongre Merkezi tamamlanıyor!

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Şahinbey Belediyesi, Şahinbey Kongre Merkezi'nin inşaatını tamamlıyor.



 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, en önemli projelerinden olan Şahinbey Kongre Merkezi’nin inşaat çalışmalarını AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak ve Tarım İl Müdürü Mehmet Karayılan ile birlikte denetleyerek, kongre merkezi ile ilgili bazı bilgiler verdi.

25 Aralık’ta Açılması Hedefleniyor

Şahinbey Belediyesi'nde yer alan habere göre, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak ve Tarım İl Müdürü Mehmet Karayılan’ın büyük beğenisini kazanan Şahinbey Kongre Merkezi’nin 25 Aralık Gaziantep’in Kurtuluş Günü kutlamalarında hizmete açılması planlanıyor.

Gaziantep’in ve Bölgenin en önemli kongre merkezlerinden birisi olacak olan Şahinbey Kongre Merkezi’nde 1.600 kişilik büyük salon, 1 adet 450 kişilik salon, 1 adet çok amaçlı salon, 1 adet blackbox salon, 2 adet toplantı salonu, 2 adet küçük salon, 2 adet küçük nikah salonu, kafeterya, 3.000 metrekare büyüklüğünde fuaye salonu yer alacak. Ayrıca düzenlenen etkinliklerde park sorunu yaşanmaması için 2 katlı otopark da bulunacak.

 


Geri Dön