17 / 05 / 2024

Şaka değil gerçek! İŞKUR 28 bin TL maaşla çalışacak personel arıyor! Acele eden zengin olacak!

Şaka değil gerçek! İŞKUR 28 bin TL maaşla çalışacak personel arıyor! Acele eden zengin olacak!

Binlerce vatandaşı iş sahibi yapan İŞKUR’dan bomba gibi bir iş ilanı geldi. İŞKUR, 28 bin lira maaşla çalışacak personel alacağını açıkladı. İşte detaylar...



ARANAN ŞARTLAR NELER?

HD MOBİLYA DIŞ TİCARET SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ adlı kuruluş tarafından yayımlanan ilanda başvuracak kişilerde aranan şartlara yer verildi.

Duyuruya bakıldığında bir erkek personel alınacağı görüldü. Yapılacak iş tanımında ise "Etiyopya Ülkesinde yer alan fabrikada çalıştırılmak üzere tercihen askerliğini yapmış, pasaportu olan Kenar Kapamacı alınacaktır." şeklinde belirtildi. İlana son başvuru tarihinin 31 Ocak 2023 olduğu ifade edildi.

Şaka değil gerçek! İŞKUR 28 bin TL maaşla çalışacak personel arıyor! Acele eden zengin olacak!

İŞKUR NEDİR?

İŞKUR, eski adı "İş ve İşçi Bulma Kurumu" olan iş ve işçi arayanların başvurduğu bir resmi kurumdur. İşsizlik Maaşı son dönemlerde İŞKUR'u önemli bir kurum haline getirdi.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), iş ve işçi bulmaya aracılık eden önemli resmi bir kuruluş olarak biliniyor. Günümüze kadar çok sayıda insanı bir işe yerleştirerek istihdam eden veya şirketlere işçi temin eden İŞKUR, istihdama çok önemli katkılar sağlamasıyla biliniyor. İşsizlik, Türkiye’nin ve dünyanın en önemli sorunlarından biri olarak görülüyor. Türkiye İstatistik Kurumu  (TÜİK) verilerine göre, işsizlik yüzde 12 seviyesinde olduğu biliniyor. Yani Türkiye genelinde 3 milyon 715 bin işsiz mevcut. İşçi ile işvereni bir araya getiren İŞKUR, işsizlik oranları arttıkça daha da önemli bir konuma yerleşti. Ekonomik gelişmelere paralel olarak İŞKUR’un iş yükü azalıp artmaya devam ediyor. İŞKUR, sadece iş ve işçi bulma fonksiyonunu yerine getirmiyor. İstihdamın korunması ve geliştirilmesi gibi görevleri de yerine getiriyor.

İŞKUR'un 28 TL maaşla personel alımı duyurusu yaptığı ilana bu bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İşsizlere müjde üstüne müjde! İŞKUR 81 ilde alım yapacak! Müjdeli haber resmen açıklandı!

İŞKUR’dan ilaç gibi son dakika desteği! Formu doldurup aylık 6 bin TL harçlık alabilirsiniz! Sakın kaçırmayın!

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön