29 / 04 / 2024

Sakarya Kafeler Caddesi'ndeki yenileme çalışmalarına tam not!

Sakarya Kafeler Caddesi'ndeki yenileme çalışmalarına tam not!

Serdivan Kafeler Caddesi’nde başlatılan yenileme çalışmaları bölge esnafının büyük beğenisini kazandı, proje kapsamında asfalt, kaldırım ve ışıklandırma sistemi baştan aşağı yenilenmiş, bölge büyük beğeni kazanan bir görünüme kavuşturulmuştu.




Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serpan Kafeler Caddesi’nde başlatılan yenileme çalışmaları bölge esnafının büyük beğenisini kazandı. Daha önce Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, bölgede hizmet sunan işletme sahipleri ile bir araya gelmiş, arterin yeni dönem kentsel tasarım ve cadde yenilemeleri kapsamında yeni yüzüne kavuşturulacağının müjdesini vermişti. Bölgede tamamlanan proje kapsamında asfalt, kaldırım ve ışıklandırma sistemi baştan aşağı yenilenmiş, bölge büyük beğeni kazanan bir görünüme kavuşturulmuştu.


Tasarım Çok Hoş

Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan çalışmaları değerlendiren işletme sahiplerinden Elif Alişan, “Bu bölgede faaliyet gösteren esnaflar olarak bu düzenlemeden memnun kaldık.  Projeye başlamadan önce Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu ve ekibi bizlerle bir araya gelip, fikirlerimizi aldılar. Önceki haline göre görsel anlamda çok güzel bir çalışma hayata geçirildi. Işıklandırmaların tasarımı çok hoş. İnşallah otopark konusunda da gerekli adımlar önümüzdeki süreçte atılır” diye konuştu.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön