25 / 05 / 2024

Sakarya'da icradan 7 milyon TL'ye arsa!

Sakarya'da icradan 7 milyon TL'ye arsa!

Sakarya 4. İcra Müdürlüğü, Sakarya ili Arifiye ilçesi Adalı Hanköy mahallesinde bulunan 40 bin 001,32 metrekare arsayı 7 milyon 229,25 TL'den satışa çıkardı. Arsanın satışı, 10 Ekim 2011 Pazartesi günü saat 11:00-11:10 arasında gerçekleştirilecek



Verilen ilan şöyle;

T.C SAKARYA 4. İCRA MÜDÜRLÜÄžÜ 'NDEN TAşžINMAZIN AçIK ARTIRMA İLANI

Dosya No: 2009/907 Tai.

1 ■ Tapu Kaydı: Sakarya ili, Arifiye ilçesi, Adalı Hanlıköy Mah. 108 ada 7 parsel numarasında kayıtlı, 40.001,32 m2 yüzölçümlü ARSA nitelikli taşınmaz.

Hali Hazır Durumu: Tamamı borçluya ait olan taşınmaz TEM Otoyolu Adapazan çıkış kavşağı karşısında, bir yandan E25 karayol-una diğer yandan TEM Otoyoluna bitişik Sakarya 1,Organize Sanayi Sitesi içinde ve çevre yoluna cepheli olup sitenin batı girişinde yer almaktadır. Taşınmazın karşısında ve TEM otoyolunun diğer tarafında TOYOTA otomobil fabrikası ve tesisleri ile Toyota Acil Yardım Hastanesi vardır. Aynı zamanda İstanbul-Ankara D-100 karayoluna da çok yakın konumdadır. Hem Bilecik-Bozüyük-Eskişehir, hem de Ankara-istanbul istikametleri ulaşım güzergahlannın üzerinde bulunduğundan, sanayi' tesisi alanı olarak oldukça değerli konum arzetmektedir. Düz bir alanda yer aldığından ekonomik yapılaşmaya, alan itibariyle de sanayi tesisi yapımına uygundur

imar Durumu: Sakarya 1. Organize Sanayi Bölgesinde sanayi parselleri şeklinde olan taşınmazın yapılaşma koşullan Taban Alanı Katsayısı TAKS=0.50, Emsal: Kat Alanı Katsayısı=0.60, Yüksektik: h=Serbest şeklindedir. :7.000.229,25 TL ti: 11:00-11:10 Arası

1 - Satış 10.10.2011 günü yukarıda belirtilen saatler arasında Adalet Sarayı icra Müdürlükleri Binası Zemin Kat Giriş Mezat Salonu adresinde açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen değerin % 60lı » ve riiçhanlı alacaklılar varsa alacaktan toplamını ve satış ve paylaştırma giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur Böyle bir bedele alıa çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartjyle 20,10.2011 günü Adalet Sarayı İcra Müdürlükleri Binası Zemin Kat Giriş Mezat Salonu adresinde yukanda belir-tilen saatler arasında ikinci artırmaya çıkanlacaktır. Bu artırmada da rüçhanlı alacaklılann alacağını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur şžu kadar ki, artırma bedelinin malm tahmin edilen kıymetinin % 40'ını bulması ve satış isteyenin alacağına rüçhanı olan alacaklann toplamından fazla olması ve bundan başka paraya çevirme ve paylaştırma masraflannı geçmesi lazımdır. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

44

2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin % 20si nispetinde Türk Lirası peşin para veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir Alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Tapu alım harcı, damga vergisi ile K.D.V. alıcıya aittir Birikmiş vergiler ve tellaliye ücreti satış bedelinden ödenir.

3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu taşınmaz üzerindeki haklanın hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile on beş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde haklan tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaştırmadan hariç bırakılacaktır.

4- ihaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatjrmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve keleri tekli ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve aynca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır, ihale farta ve temerrüt faizi aynca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5- şžartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği

6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacaktan, başkaca bilgi almak isteyenlerin yukanda yazılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmalan ilan olunur.

iş bu ilan tebligat yapılamayan ilgililere tebligat yerine kaim olmak üzere ilan olunur

(*) ilgililer tabirine irtifak hakkı sahipleride dahildir.

(İİKm. 126) BASIN:... (www.bilcp.trj

İlanı incelemek için tıklayın!


Geri Dön