21 / 06 / 2024

Sakaryalı müteahhit ailesini ve ortağını öldürdü!

Sakaryalı müteahhit ailesini ve ortağını öldürdü!

Sakarya’da bir müteahhit, borç yüzünden ortağını öldürdü. Olay sonrası evine giden müteahhit, eşi ve kızını da öldürüp intihar etti.



Alacak-verecek meselesi 4 ölümle sona erdi. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; dün Sakarya'da meydana gelen olayda İsmail Bozbay (42), beraber iş yaptığı arkadaşı inşaat firması sahibi Ahmet Kuzgun'un (39) ofisine gitti. Alacağı olan parayı isteyen Bozbay, olumsuz yanıt aldı. Bozbay ve Kuzgun arasında tartışma çıktı. Bozbay, Kuzgun'u tabancayla vurdu.

Cinayetin ardından eve giden Bozbay, minik kızı Serra (4) ile eşi Aycan'ı (36) katledip silahı şakağına dayayıp tetiği çekip hayatına son verdi. İnşaat firmasına giden çalışanlar, Kuzgun'un kanlar içindeki cesediyle karşılaşınca, polis ekiplerine haber verdi. 

Bozbay'ın evine giden ekipler ise içeride korkunç manzarayla karşılaştı. Cesetler otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. İsmail Bozbay'ın intihar etmeden önce bıraktığı mektup bulundu. Bozbay'ın mektupta, Ahmet Kuzgun'dan alacağı olduğunu, ancak Kuzgun'un parayı veremeyeceğini söylediğini, korkutmak isterken Kuzgun'u kazara vurduğunu, ailesinin de kendisinden sonra perişan olmaması için öldürdüğünü yazdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Sakaryalı müteahhit ailesini ve ortağını öldürdü! 


Geri Dön