Kent Haberleri

''Şakkadanak dolar satarım'' diyen Necmettin Batırel'den bomba açıklama! Bir çuval incir berbat olacak

Dolar ile ilgili ''şakkadanak dolar satarım'' diyen ekonomist Necmettin Batırel'den bomba gibi açıklama geldi. Bu yapılmazsa bir çuval incir berbat olacak. İşte Necmettin Batırel yorumu. ''Şakkadanak dolar satarım'' diyen Necmettin Batırel yatırımcıları uyardı

Dolar ile ilgili yaptığı yorumlarla gündemde adı sıkça geçen ekonomist Necmettin Batırel'den son dakika bomba  açıklama geldi. ''Şakkadanak dolar satarım'' diyen Necmettin Batırel yatırımcıları uyardı. Bu yapılmazsa bir çuval incir berabat olacak. İşte Necmettin Batırel yorumu...

BİR ÇUVAL İNCİR BERBAT OLACAK!

20 Aralık 2021 yılından itibaren, doların çakılacağını ve dövize yatırım yapanların kaybedeceğini söyleyen Necmettin Batırel, ''dolarım olsa şakkadanak satarım'' yorumu ile gündeme yerleşti. Necmettin Batırel  bu sefer de borsa ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak vatandaşları uyardı. 

Necmettin Batırel borsa konusunda şu ifadeleri kullandı: ''Borsanın dengesini algoritmik işlemler bozuyor. otomatik olarak devreye giren, bilgisayarlar tarafından al – sat işlemlerinin gerçekleşmesi. istikrarlı dalgalanmanın önüne geçiyor. 

Veya bunların gerçekleşmesi beklenmeden iptal edilmesi gibi karmaşık işlemler borsayı bozuyor. 

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), bu işlemleri yasaklamadığı takdirde, piyasada huzur kalmayacak, borsa yatırımcısı geldiği gibi kaçacak. Bir çuval incir berbat olacak.'' dedi.

 

SON DAKİKA DOLAR KURU!

Son dakika dolar kuru yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Dolar/TL kuru küçük ve büyük ölçekli yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Milyonlarca kişi arama motorlarında ''dolar ne kadar? Dolar bugün kaç lira? Dolar kaç lira oldu? Dolar 25 Ocak 2023 ne kadar?'' sorularını aratıyor.

Dolar endeksi şuanda 101,805 seviyesinde değerlenirken dolar/TL kuru 19,008 lira, satış fiyatı ise 19,028 lira seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru 20,62 liradan alınıp, 20,677 liradan satışa sunuluyor. Euro dolar paritesi ise 1,0866 seviyesinden işlem görüyor.

Dolar kuru bugün en yüksek 19,104 seviyesini görürken en düşük 19,028 seviyesinde işlem gördü. Dolar/TL kuru bugün açılışta 19,069 lira iken gün içinde düşüşüşe geçti. 

Dolarda dananın kuyruğu kopuyor! Elinde dolar olanlar o günü bekliyor! 1 dolarınız bile varsa planınızı şimdiden yapın

Dolarda rekor seviye göründü! Bu rakamı görenlerin dizinin bağı çözülecek! Dolar tam bu kadar olacak

Doların 6 gün sonra ne kadar olacağı ortaya çıktı! Sır gibi saklanıyordu! Görenler dilini yutacak! Son dakika dolar kuru