10 / 05 / 2024

Salgın nedeniyle kapatılan gıda devinin fabrikası yeniden faaliyete girecek

Salgın nedeniyle kapatılan gıda devinin fabrikası yeniden faaliyete girecek

Dünyaca ünlü İtalyan çikolata üreticisi Ferrero'nun salmonella hastalığı nedeniyle kapatılan Belçika'daki fabrikasının yeniden açılmasına izin çıktı.



Açıklamada, Ferrero'nun mayıs ayında AFSCA'ya söz konusu tesiste yeniden üretim yapabilmek için izin başvurusunda bulunduğu hatırlatılarak, kapsamlı analizlerden sonra Ferrero'ya Arlon'daki üretim tesisi için şartlı yetki verme kararı alındığı ifade edildi.

Şartlı iznin 3 aylık bir süre için verildiği belirtilen açıklamada, bu süreçte ham maddelerin yanı sıra üretilen her gıda partisinin analiz edileceği, söz konusu değerlendirmelerin uygun sonuç vermesi halinde ürünlerin piyasaya sürülebileceği açıklandı.

Açıklamada, 3 aylık sürenin sonunda olumlu denetim sonuçları çıkması durumunda nihai izin verilebileceği aktarıldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön