06 / 05 / 2024

Salih Bezci: Madencilik tarihimizin en acılı günlerinden birini yaşıyoruz!

Salih Bezci: Madencilik tarihimizin en acılı günlerinden birini yaşıyoruz!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Soma’da meydana gelen maden faciası nedeniyle bir mesaj yayınlayarak “Türkiye’nin başı sağ olsun, madencilik tarihimizin en acılı günlerinden birini yaşıyoruz” dedi.




Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Soma’da meydana gelen maden faciası nedeniyle bir mesaj yayınlayarak “Türkiye’nin başı sağ olsun” dedi.

 

ATO Başkanı Bezci, yazılı bir açıklama yaparak Soma’da bir maden ocağında meydana gelen yangınla başlayan talihsiz olayda, çok sayıda maden işçinin hayatını kaybettiğini ve yine çok sayıda maden işçisinin de ocakta mahsur kaldığını büyük bir üzüntüyle öğrendiklerini kaydetti. Bezci, kazanın bilançosunun çok ağır olduğunu belirterek, “Madencilik tarihimizin en acılı günlerinden birini yaşıyoruz” dedi. Bezci, şunları söyledi:

 

“Kazada hayatını kaybeden madencilere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dilerken, ocakta mahsur kalan işçilerin sağ salim kurtarılması diliyoruz. Kurtarma çalışmalarının sevindirici haberlerle tamamlanması için dua ediyoruz.”



Geri Dön