05 / 05 / 2024

Samsun Atakum'a polisevi inşa edilecek!

Samsun Atakum'a polisevi inşa edilecek!

Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı olan Zihni Şahin yaptığı açıklamada "Atakum ilçemize polisevi projemizi hayata geçireceğiz" dedi



Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, emniyet birimlerini tek tek gezen ve polis memurlarıyla sohbet eden Zihni Şahin, "Atakum'a polisevi projemiz var. Seçilmem halinde bu projeyi hayata sokacağım" dedi.

MUTLU, HUZURLU İNSANLARIN ŞEHRİ ATAKUM!

"Toplumun huzuru ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan emniyet güçlerimizin her zaman destekçisiyiz" diye, konuşan Başkan Şahin, ziyaret ettiği emniyet mensuplarına bir de müjde verdi. Zihni Şahin, "Bilindiği üzere İl Emniyet Müdürlüğü'müz Atakum'da. 31 Mart seçimleri sonrası halkımız takdir görür de bizlere belediye başkanlığı onurunu bahşederse projelerimiz arasında yer alan Atakum Polisevi'ni en kısa sürede hayata geçireceğiz. Böylece Atakum, esnafıyla, işçisiyle, polisiyle, yaşlısıyla genciyle, mutlu ve huzurlu insanların şehri olmayı sürdürecek" dedi.


Geri Dön