02 / 05 / 2024

Samsun Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi yoğun ilgi görüyor!

Samsun Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi yoğun ilgi görüyor!

Canik Belediyesi tarafından Samsun'a kazandırılan Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi, son bir yıl içerisinde 160 bin kişiye kapılarını açtı. Dev tesis Karadeniz Bölgesi'nin en büyük spor ve eğitim kompleksi olma özelliğine sahip...




Canik Belediyesi tarafından Samsun'a kazandırılan Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi, son bir yıl içerisinde 160 bin kişiye kapılarını açtı.


Her türlü spor yapma imkanına sahip dev spor kompleksine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Gençleri sağlıklı bir geleceğe hazırlamak ve ilçede spor bilincini insanlara aşılamak amacıyla Canik Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi, sadece Canik değil, Samsun ve bölge için önemli bir spor kompleksi haline geldi. Toplam 9 bin 500 metrekare arsa üzerine 4 bin 500 metrekare kapalı alan olarak inşa edilen dev tesis Karadeniz Bölgesi'nin en büyük spor ve eğitim kompleksi olma özelliğine sahip.


160 BİN KİŞİ YARARLANDI


Ulusal ve uluslararası salon sporlarına uygun olan spor merkezi, içerisinde bulunan basketbol-voleybol sahası, kondisyon merkezi, step ve aerobik salonları, sauna ve kafeteryaları, her türlü salon sporu için uygun ortamı ile aynı anda 750 sporcunun spor yapmasına fırsat tanıyor. Bahçesinde bulunan halı sahası, egzersiz aletleri, otoparkı ve çevre düzenlemesiyle bölgesine ayrı bir hava katan Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi, son bir yıl içerisinde 160 binden fazla kişiye kapılarını açtı.


Yüzlere gencin uluslararası başarılar elde ettiği Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nden aynı zamanda aileler de yararlanabiliyor. Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'ni ilçeye kazandıran Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e teşekkür eden vatandaşlar, "Çocuklarımız sokakta oynamak yerine burada spor yapıyor. Aynı zamanda bizler de fitness, step, aerobik ve kondisyon salonlarından yararlanıyoruz. Böyle bir spor tesisine sahip olduğumuz için şanslıyız. Başkanımıza bize bu imkanı sunduğu için teşekkür ederiz" dedi.



Milliyet


Geri Dön