17 / 05 / 2024

canik belediyesi Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi

canik belediyesi Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi

Canik Belediyesi tarafından Samsun'a kazandırılan Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi, son bir yıl içerisinde 160 bin kişiye kapılarını açtı. Dev tesis Karadeniz Bölgesi'nin en büyük spor ve eğitim kompleksi olma özelliğine sahip...

O belediye, KDV’den muaf 2 konut satacak!

Samsun Canik Belediyesi, KDV’den muaf 2 adet konut satışı yapacağını açıkladı. Söz konusu arsaların geçici teminat ve muhammen bedelleri belli oldu.

Canik Belediyesi, Samsun'da arsa satacak!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik Teknepınar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 2 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Canik Belediyesi 8 kat imarlı arsa satacak! KDV'den de muaf!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik'te yer alan 2 bin 782 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa Düvecik'te yer alıyor.

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi kuruldu!

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Dağ, Mustafa Akış, Adem Tarık Gürleyen, Latif Ulu, Kadir Has Üniversitesi, Silivri Belediyesi ve Kadir Has Vakfı ortaklığında kuruldu.

Samsun Canik'te imar mevzuatına aykırı yapılar ortadan kaldırılıyor!

Samsun'a bağlı Canik Belediyesi, ilçe genelinde imar mevzuatına uygun olmayan yapıların yıkımı için ihale gerçekleştiriyor. 

Samsun Canik kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? 

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Canik'te hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz devam ediyor. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, inşaat çalışmalarının yüzde 22'sinin tamamlandığını dile getirdi. 

Hasan Kalın, belediyeye ait toprakları mı sattı?

Seyitgazi Belediyesi’nin eski başkanı Hasan Kalın, Gençlik Hizmetleri Müdürü oldu. Kalın, belediyeye ait 1 milyon metrekarenin üzerindeki toprağı 2,5 milyon TL’ye satmasıyla gündeme gelmişti...

Samsun Canik Belediyesi'ne haciz geldi!

Samsun'un Canik Belediyesi, inşa ettirdiği parkların parasını ödemeyince icralık oldu.

Samsun'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Samsun Canik Belediyesi, 'Başkan Mahallemde' projesi kapsamında mahalle buluşmalarına devam ediyor.

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu'nu hizmete açtı.

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi açıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi'ni hizmete açtı.

Canik Belediyesi'nden 4.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Samsun Canik Belediye Başkanlığı; Samsun İli Canik İlçesi'nde yer alan gayrimenkulü 4 milyon 566 bin 607 TL bedel ile satışa çıkardı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 27 Şubat 2019 Çarşamba günü yapılacak. 

Canik Belediyesi'nden 26.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Canik Belediyesi, Merkez Yenimahalle'deki 2 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 15 Ocak'ta gerçekleşecek...

canik belediyesi Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi Haberi

canik belediyesi Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi


Canik Belediyesi tarafından Samsun'a kazandırılan Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi, son bir yıl içerisinde 160 bin kişiye kapılarını açtı.


Her türlü spor yapma imkanına sahip dev spor kompleksine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Gençleri sağlıklı bir geleceğe hazırlamak ve ilçede spor bilincini insanlara aşılamak amacıyla Canik Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi, sadece Canik değil, Samsun ve bölge için önemli bir spor kompleksi haline geldi. Toplam 9 bin 500 metrekare arsa üzerine 4 bin 500 metrekare kapalı alan olarak inşa edilen dev tesis Karadeniz Bölgesi'nin en büyük spor ve eğitim kompleksi olma özelliğine sahip.


160 BİN KİŞİ YARARLANDI


Ulusal ve uluslararası salon sporlarına uygun olan spor merkezi, içerisinde bulunan basketbol-voleybol sahası, kondisyon merkezi, step ve aerobik salonları, sauna...