02 / 05 / 2024

Samsun Mezarlıklar Şube Müdürlüğü yeni binasına taşındı!

 Samsun Mezarlıklar Şube Müdürlüğü yeni binasına taşındı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğü Kıranköy Mezarlığı içindeki yeni ve modern hizmet binasında Kurban Bayramı ve sonrasında Samsunlulara hizmet vermeye devam edecek...




Geçen 11 Ekim’de Asri Mezarlık’taki yerinden Kıranköy Mezarlığı’nda yaptırılan yeni binasına taşınan Mezarlıklar Şube Müdürlüğü, Samsunluların mezarlıklar ile ilgili her türlü işlemini ve başvurusunu artık buradaki yerinde değerlendirecek.


Mezarlıklarla ilgili tüm işlem ve hizmetlerin bundan sonra yeni hizmet binasında verileceğini söyleyen Samsun Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürü Bayram Yücel, “Asri Mezarlık’ta yine bir bekçi, kazıcı ve bir görevlimiz bulunacak ama tüm resmi ve mezarlıklarla ilgili işler için vatandaşlarımız artık buraya gelecek. Yeni binamız 2 katlı ve hemen bitişiğinde de 510 metrekarelik gasılhanemiz var. Burada çok daha modern ve iyi imkanlarla Samsunlu vatandaşlarımıza hizmet verebileceğiz. Telefonlarımız değişmedi yine Samsunlular 2331145 no’lu telefonla bize ulaşabilirler. Ayrıca tüm Türkiye’de uygulanan 188 no’lu telefondan da vatandaşlarımız cenaze hizmetleri ile ilgili merak ettikleri ya da öğrenmek istedikleri bilgileri alabilirler” diye konuştu.


Samsun Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön